Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Hoe creatief ben jij?

Vacature · 2–3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#24245
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Hoe-creatief-ben-jij/24245 om je aan te melden
SamenvattingAan de slag met speksteen en een groep enthousiaste deelnemers!
Onze docent komt handen tekort..... zou jij een handje kunnen helpen?
Uitgebreide omschrijving

Aan de slag met speksteen en een groep enthousiaste deelnemers! 

Onze docent komt handen tekort.... zou jij een handje kunnen helpen?

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, lotgenotencontact, educatie en zelfontplooiing. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Eén van de activiteiten is beeldhouwen in speksteen : Mooie beelden en fijn gezelschap. In de cursus Beeldhouwen wordt gewerkt met zachtere steensoorten als speksteen, mergelsteen, albast en serpentijn. De stenen kan je bewerken met meerdere soorten vijlen, beitels en hamertjes. Eigenschappen die hierbij geoefend worden zijn : geduld en aandacht, ruimtelijk inzicht, vormgevoel en fantasie.

Het gezelschap bestaat uit 8 cursisten. Zij worden begeleid door een vakdocent. Jij gaat haar helpen met de voorbereiding, het klaarzetten van de materialen en tijdens de les verzorg je de koffie/thee en hier en daar een gezellig praatje. De cursisten zijn mensen met hersenletsel, een fysieke beperking of zijn mentaal kwetsbaar. Hierdoor is extra ondersteuning fijn!

Wij vragen een creatief persoon, met enige ervaring met onze doelgroep.

Wij bieden een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding,  e-learning "Omgaan met de gevolgen van hersenletsel", intervisie-bijeenkomsten en een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.

De cursus Beeldhouwen vindt plaats op vrijdagmorgen in de even weken van 10 tot 12 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#24245
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Hoe-creatief-ben-jij/24245 om je aan te melden