Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Hoe creatief ben jij?

Vacature · 3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23438
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Hoe-creatief-ben-jij/23438 om je aan te melden
SamenvattingAan de slag met papier en karton, textiel, glas, gips, klei en een groep enthousiaste deelnemers!
Uitgebreide omschrijving

Aan de slag met papier en karton, textiel, glas, gips, klei en een groep enthousiaste deelnemers! 

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, lotgenotencontact, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Eén van de activiteiten is het Open Atelier; een groep enthousiaste mensen, die zich bezighoudt met verschillende handenarbeid-activiteiten en kunstzinnige vorming. 

Wij vragen een creatieve duizendpoot, die het leuk vindt te begeleiden bij deze activiteit, maar ook koffie en thee wil schenken, kan ondersteunen bij de lunch en evt. bij toiletgang.

Wij bieden een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding,  e-learning "Omgaan met de gevolgen van hersenletsel", intervisie-bijeenkomsten en een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Het Open Atelier Atelier is verschillende ochtenden in de week. Neem even contact op voor de mogelijkheden. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23438
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Hoe-creatief-ben-jij/23438 om je aan te melden