Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Beeldhouwen in Speksteen

Vacature · 3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#23295
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Beeldhouwen-in-Speksteen/23295 om je aan te melden
SamenvattingVoor onze "Beeldhouwen in Speksteen" op vrijdag zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger
Uitgebreide omschrijving

Boogh Utrecht De Paraplu en Afasiecentrum biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting en educatie voor mensen met Niet- Aangeboren Hersenletsel.

Wij zijn op zoek naar één of twee enthousiaste vrijwilligers voor de cursus "Beeldhouwen in Speksteen". Je verricht hand-en-spandiensten voor de deelnemers en hun begeleider. Dit betekent: helpen de werkstukken op tafel te zetten en weer op te ruimen, gezellig een praatje maken, aanreiken van diverse materialen aan deelnemers, helpen met vormgeven van ideeën en op weg helpen, koffie en thee inschenken, opruimen.

Het is fijn als je zelf graag creatief bezig bent en ervaring hebt, maar voorop staat dat jij het leuk vindt om met mensen te werken! De deelnemers hebben vanwege hersenletsel in meerdere of mindere mate moeite met het begrijpen en/of spreken van taal. Het is belangrijk dat je ervoor open staat om hier mee om te leren gaan.
Vrijdag in de even weken van 9:30 tot 12:30 uur.

Wij bieden een gezellige groep, prettige werkomgeving, een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding en een basiscursus "omgaan met de gevolgen van hersenletsel" (e-learning).

Interesse? We horen graag van je!
Neem contact op met Linda, door een bericht te sturen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#23295
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Beeldhouwen-in-Speksteen/23295 om je aan te melden