Skip Navigation
Over ons

Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een buurtsteunpunt waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

tuinwerkers

Vacature · 4–8 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Buiten
Deze vacature is verlopen
#23362
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Bij-Bosshardt-Zuilen/activiteiten/tuinwerkers/23362 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken mensen die het leuk vinden om 2 uur per week te helpen met tuinieren. Een beetje tuinervaring is fijn, maar zo niet ook goed!
Uitgebreide omschrijving

Bij Boshardt Zuilen heeft een grote buitenplaats. We zoeken extra handen die ons willen helpen met het verzorgen en netjes houden van de tuin en buitenplaats. Het liefste op een doordeweekse dag. Maar de precieze tijd en invulling is in overleg. We bieden een gezellige ontmoetingsplek, werken in de frisse lucht en hopelijk zichtbaar resultaat van wat je doet!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Bij Bosshardt Zuilen
Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een buurtsteunpunt waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die op Bij Bosshardt worden georganiseerd, worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.
Deze vacature is verlopen
#23362
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Bij-Bosshardt-Zuilen/activiteiten/tuinwerkers/23362 om je aan te melden