Skip Navigation

Averechts

Non-profit

Over ons

In Café Averechts kun je zorgeloos aan de bar hangen en toch iets voor de wereld betekenen. Wij geven namelijk al onze winst weg. En dat doen we op twee manieren. Allereerst hebben we de fooienpot...

Community & familie
Deel

Tappen voor het goede doel

Vacature · 1–6 uur/week
Lijsterstraat 51, 3514 EE Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#25726
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Averechts/activiteiten/Tappen-voor-het-goede-doel/25726 om je aan te melden
SamenvattingTwee keer per maand tap je in Café Averechts. Wij zijn een muziek/bier/borrel/whiskey cafe die de winst weggeeft aan het goede doel van die maand.
Uitgebreide omschrijving

Café Averechts is een cafe in de vogelenbuurt in het centrum van Utrecht. We runnen met een gezellige groep mensen dit cafe. Als vrijwilliger bij Averechts sta je twee keer per maand achter de bar. Je roostert je de maand van te voren minstens twee keer in op een dag dat het jou uitkomt. Het idee is dat jij dan die avond verantwoordelijk bent. We zijn een gezellig cafe met veel verschillende bezoekers en een groot aantal vaste gasten. Ook hebben we veel evenementen (check de site averechts.nl). Ervaring in de horeca is niet nodig want een biertje tappen dat kan je leren! 

En verder

Verder hebben we eens per maand op maandag -of woensdagavond een vergadering waar je in principe aanwezig bij dient te zijn. Eens per jaar is er een ALV. Ook krijg je een hoop terug voor je inzet en tijd! Ruim 40 leuke collega's, een stamkroeg waar je elke maand wat gratis biertjes mag drinken, een goed gevoel omdat alle winst naar goede doelen gaat, ervaring, training, een jaarlijks medewerkersuitje en een hoop gezelligheid

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Averechts
In Café Averechts kun je zorgeloos aan de bar hangen en toch iets voor de wereld betekenen. Wij geven namelijk al onze winst weg. En dat doen we op twee manieren. Allereerst hebben we de fooienpot. Iedere twee maanden hebben wij een project dat wij steunen. De voorwaarden: geen overhead, concreet, origineel, wereldverbeterend en zelfredzaamheidbevorderend.Hoe werkt het? Jij geeft fooi. Bij voorkeur zo veel mogelijk. Aan de muur achter de bar staat waar je fooi naar toe gaat. Dat geld van jou doen we in een pot. En na twee maanden verdubbelen we het bedrag en sturen het naar het goede doel. Enfin, simpel en helder. Dan is er nog de winst. Methode twee. Uiteraard, van de winst betalen we onze energierekening, en de drank en zo, maar de rest geven we ook weg. En waar dat heen gaat, kun je ook zien: op het prikbord.

Er werken alleen vrijwilligers bij cafe Averechts. Achter de bar en in de keuken, want op zondag toveren we het cafe om tot een eetcafe. Verder is muziek, poezie, kunst en allerlei thema cafes.

Een gezellig cafe met een goed hart dus!
Deze vacature is verlopen
#25726
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Averechts/activiteiten/Tappen-voor-het-goede-doel/25726 om je aan te melden