Skip Navigation
Post | augustus 2021 | Nieuws | 1 min lezen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Vrijwilligen met je bedrijf


Help een organisatie uit de buurt door samen met jouw team een dag de handen uit de mouwen te steken! Een dagje naar de dierentuin als vrijwilligerswerk? Het is mogelijk! Zo bezorgde het team van Achmea de ouderen van woonzorgcentrum Transwijk (Vecht en Ijssel) een onvergetelijke middag. Dankzij deze extra handen konden zij genieten van een bezoekje aan DierenPark Amersfoort. VC Utrecht bemiddelde de klus.


'Fijn om iets terug te kunnen doen voor de samenleving. We zagen apen, leeuwen en giraffen maar de glimlach van de ouderen is toch waar je het voor doet' .


Begeleider Welzijn Mikkie Schmitz (Vecht en IJssel): 'Wat een platinadag hebben wij dankzij de medewerkers van Achmea aan onze bewoners kunnen schenken!'

Foto's door: MediaMaker Ellen Rietman.


Aanske medewerker Achmea: 'Wij als Digital Marketing Talents van Achmea vonden het heel mooi om een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren. Het was een betekenisvolle dag. We hebben heel veel plezier gehad en mooie herinneringen gemaakt!


Ook iets doen met jouw team of bedrijf?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Utrecht? Of heb je als bedrijf specifieke wensen of ideeën, bijvoorbeeld omdat je meer dan een eenmalige activiteit zoekt? Of is de groep waarmee je aan de slag wil erg groot? Wij werken samen met verschillende partners in het veld en kennen de organisaties, stichtingen en verenigingen goed om een mooie invulling te geven aan jullie wensen. Ontdek de verschillende mogelijkheden!


Social Return / MVO/ CSR / SDG

Ben je als bedrijf bezig met het opzetten van een MVO beleid? Heb je een social return verplichting? Of wil je je als bedrijf aan een SDG verbinden? Vanuit onze expertise en ons grote netwerk in de stad kunnen wij helpen en meedenken over de invulling van jullie maatschappelijke beleid.


Neem contact met ons op


beleid

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Teamuitje voor prijswinnaars jubileumactie

| Nieuws
Afgelopen september vierden wij het 35 jaar bestaan van de Vrijwilligerscentrale Utrecht. We trakteerden ruim ...
Lees meer

Utrechtse ondernemers, bedankt!

| Nieuws
In december heeft VC Utrecht namens de gemeente vrijwilligers in het zonnetje gezet met de actie Utrecht ...
Lees meer

Wat is jouw goede voornemen?

| Nieuws
Goede voornemens in januari: vrijwilligerswerk!
Lees meer