Skip Navigation

Maak het verschil met jouw team!

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Steeds meer bedrijven tonen hun betrokkenheid bij de samenleving. Door hun medewerkers als coach in te zetten, door hun handen uit de mouwen te steken voor een goed doel of door hun kennis beschikbaar te stellen aan maatschappelijke organisaties. Kortom, steeds meer bedrijven doen aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO).

VC Utrecht: jouw intermediair

Wil jij als bedrijf met een groep eenmalig vrijwilligerswerk doen? Kijk dan in onze vacaturebank. Wil je structureel werken aan vrijwillige inzet of weten wat de mogelijkheden zijn voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Utrecht? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! 

Hoe start je met medewerkersvrijwilligerswerk?

Voor alle bedrijven die willen beginnen met medewerkersvrijwilligerswerk of dit verder willen uitbouwen en het duurzaam willen verankeren binnen het bedrijf, heeft het NOV een mooie toolkit geschreven. Klik hier om deze toolkit te lezen.

Vrijwilligerswerk met je team

Sociale Teamactiviteit

Help een organisatie uit de buurt door samen met jouw team een dag de handen uit de mouwen te steken. Niet alleen leuk als activiteit, maar het zorgt ook voor een trots gevoel bij jouw werknemers én je doet meteen iets voor de maatschappij! Er zijn verschillende mogelijkheden: van klussen op een kinderboerderij tot wandelen met ouderen. We vertellen je graag meer!

Sponsor worden?

Sponsor worden?

We zetten regelmatig Utrechtse vrijwilligers in het zonnetje, met leuke acties en cadeautjes. Hiermee willen we laten zien hoe belangrijk we hun inzet vinden. Wil jij met jouw bedrijf hier ook een bijdrage aan leveren? We zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje.

Netwerken op de Beursvloer

Netwerkevents

Een paar keer per jaar organiseren we netwerkbijeenkomsten waar we bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar koppelen. Vaak met mooie matches als resultaat!

SDG

SR/ MVO/ CSR / SDG

Ben je als bedrijf bezig met het opzetten van een MVO beleid? Heb je een social return verplichting? Of wil je je als bedrijf aan een SDG verbinden?


Vanuit onze expertise en ons grote netwerk in het maatschappelijke veld in de stad kunnen wij helpen en meedenken over een invulling van jouw maatschappelijke beleid.

Contactpersoon

Robin Izelaar-Laisina
Robin Izelaar-Laisina[email protected]adviseur
06-82006976