Maak het verschil met jouw team!

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Steeds meer bedrijven tonen hun betrokkenheid bij de samenleving. Door hun medewerkers als coach in te zetten, door hun handen uit de mouwen te steken voor een goed doel of door hun kennis beschikbaar te stellen aan maatschappelijke organisaties. Kortom, steeds meer bedrijven doen aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO).

VC Utrecht: jouw intermediair

Wil jij als bedrijf ook weten wat de mogelijkheden zijn voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Utrecht. Wij kennen de organisaties, stichtingen en verenigingen in Utrecht goed en kunnen daardoor altijd wel een passende match creëren. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Sociale Teamactiviteit

Help een organisatie uit de buurt door samen met jouw team een dag de handen uit de mouwen te steken. Niet alleen leuk als activiteit, maar het zorgt ook voor een trots gevoel bij jouw werknemers én je doet meteen iets voor de maatschappij! Er zijn verschillende mogelijkheden: van klussen op een kinderboerderij tot wandelen met ouderen. We vertellen je graag meer!

Sponsor worden?

We zetten regelmatig Utrechtse vrijwilligers in het zonnetje, met leuke acties en cadeautjes. Hiermee willen we laten zien hoe belangrijk we hun inzet vinden. Wil jij met jouw bedrijf hier ook een bijdrage aan leveren? We zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje.

Netwerkevents

Een paar keer per jaar organiseren we netwerkbijeenkomsten waar we bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar koppelen. Vaak met mooie matches als resultaat!

SR/ MVO/ CSR / SDG

Ben je als bedrijf bezig met het opzetten van een MVO beleid? Heb je een social return verplichting? Of wil je je als bedrijf aan een SDG verbinden?


Vanuit onze expertise en ons grote netwerk in het maatschappelijke veld in de stad kunnen wij helpen en meedenken over een invulling van jouw maatschappelijke beleid.

Contactpersoon

Wouter Schild[email protected]Adviseur
06 - 1282 0912

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)