Skip Navigation

Sponsoring: wat kan jouw bedrijf betekenen?

Bedrijven

VC Utrecht ondersteunt, promoot en waardeert vrijwilligers en vrijwilligerswerk in Utrecht. Hiervoor organiseren we vaak acties, events en campagnes, waarvoor we de hulp van Utrechtse organisaties goed kunnen gebruiken. Helpen kan op verschillende manieren:

Kennis en netwerk

Als bedrijf heb je veel kennis en kunde in huis waar je maatschappelijke organisaties enorm mee kunt helpen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opzetten van een sociale mediacampagne of het inrichten van een ICT-systeem. Veel, vooral kleine organisaties, hebben hier niet de middelen en de kennis voor en zijn er erg bij gebaat!

Misschien ken je bedrijven die zich (ook) graag maatschappelijk willen inzetten? Leuk als je ons aan elkaar voorstelt!

Spullen

December is de Utrechtse waarderingsmaand voor vrijwilligers! In onze speciale webshop kunnen ze leuke cadeautjes bestellen. Heb jij iets om aan te bieden (product of activiteit) aan Utrechtse vrijwilligers? We horen het graag!

Misschien heb je spullen en/of ruimte over? Veel organisaties kunnen kantoorinrichting, oude laptops of een werkplek vaak goed gebruiken. Als je iets aan te bieden hebt kan dat via De Utrechtse Uitdaging.

Geld: sponsor ons diner

Onze grootste waarderingsactie is ons jaarlijkse diner op de Nationale dag van de Vrijwilliger (7 december). Ruim 500 genodigde vrijwilligers kunnen genieten van een 3-gangen diner. Om deze feestelijke avond te realiseren zoeken we donateurs. Wil je hier aan bijdragen? Neem dan contact op.

Contactpersoon

Robin Izelaar-Laisina
Robin Izelaar-Laisina[email protected]adviseur
06-82006976