Skip Navigation
Over ons

Welkom bij Buurthuis De Nieuwe Jutter, het buurthuis dóór en vóór de buurt!

Wij zijn een buurthuis in Rivierenwijk in Utrecht. Een bijzonder buurthuis want wij, de bewoners uit Rivierenwijk, beheren...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

ondernemende vrijwilliger

Vacature · 3–5 uur/week
Amerhof 66, 3522 TR Utrecht, Netherlands
Creatief
#25029
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/buurthuis-de-nieuwe-jutter/activiteiten/ondernemende-vrijwilliger/25029 om je aan te melden
Samenvattingheb jij inspiratie om een nieuwe aktiviteit op te zetten in ons buurthuis? kom maar op met je ideeën !!
Uitgebreide omschrijving

In buurthuis de nieuwe jutter is ruimte voor nieuwe aktiviteiten en frissen winden. Heb jij zin en tijd om iets voor de buurtbewoners, jong en/of oud, te organiseren ? eenmalig of voor langere tijd? Op onze site zie je wat er al aangeboden wordt, er kan nog meer bij ;-)

We zijn op zoek naar buurtbewoners die ons mee willen helpen ons buurthuis te verfrissen en te verbreden.

Neem gerust kontakt met mij op en kom langs voor een kennsimaking, ik kijk er naar uit kennis met jou en je ideeën  te maken!!

Hoe kom ik er?
Over Buurthuis de Nieuwe Jutter
Welkom bij Buurthuis De Nieuwe Jutter, het buurthuis dóór en vóór de buurt!

Wij zijn een buurthuis in Rivierenwijk in Utrecht. Een bijzonder buurthuis want wij, de bewoners uit Rivierenwijk, beheren met elkaar dit buurtcentrum Wij willen dat onze Nieuwe Jutter een plek is waar mensen graag komen om anderen te ontmoeten en waar zij zich welkom voelen. Daarvoor zetten vele vrijwilligers zich in.

Ontmoetingen gebeuren bij een bakje koffie of een drankje, tijdens maaltijden en bij de diverse activiteiten die mensen zelf in ons buurthuis organiseren. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en hoe je ook denkt: iedereen is van harte welkom. Wel verwachten we van bezoekers dat zij respect tonen voor elkaar en zich houden aan onze huisregels.

Activiteiten die georganiseerd worden variëren van yogales, line dance en zangkoor tot biljarten, Volksdansen, Arabische les, Arabische huiswerkondersteuning, kaarten en nog veel meer. En niet te vergeten de feestavonden, buurtmaaltijden, Iftar-en Pinkstermaaltijd. Ook bij het jaarlijkse wijkfeest en de burendag is ons buurthuis betrokken. Het afgelopen jaar was De Nieuwe Jutter twee maal de plek waar afscheid kon worden genomen van een overleden buurtbewoner.

Naast de vaste activiteiten staat het buurthuis open als werkplek voor zzp-ers, voor vergaderingen, cursussen, lezingen, conferenties of andere bijeenkomsten.
·
#25029
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/buurthuis-de-nieuwe-jutter/activiteiten/ondernemende-vrijwilliger/25029 om je aan te melden