Skip Navigation
Over ons

Welkom bij Buurthuis De Nieuwe Jutter, het buurthuis dóór en vóór de buurt!

Wij zijn een buurthuis in Rivierenwijk in Utrecht. Een bijzonder buurthuis want wij, de bewoners uit Rivierenwijk, beheren...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Secretaris/Bestuurslid buurthuis De Nieuwe Jutter

Vacature · 1–3 uur/week
Amerhof 66, 3522 TR Utrecht, Netherlands
Bestuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25675
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/buurthuis-de-nieuwe-jutter/activiteiten/SecretarisBestuurslid-buurthuis-De-Nieuwe-Jutter/25675 om je aan te melden
SamenvattingHet bestuur van De Nieuwe Jutter is op zoek naar een secretaris. De voorkeur gaat uit naar iemand die in Rivierenwijk (Utrecht) woont.
Uitgebreide omschrijving

We zoeken iemand, liefst uit de wijk (of betrokken bij de wijk), met een hart voor maatschappelijk ondernemen. Die zich graag bezighoudt met maatschappelijke vraagstukken en zijn of haar tijd en energie wil steken in het verder ontwikkelen van De Nieuwe Jutter. Het is een onbezoldigde functie.

De werkzaamheden van de secretaris omvatten o.a:

Het maken van een verslag van de vergaderingen.
Overzicht bijhouden van de subsidies voor de Nieuwe Jutter.
Bijhouden en verwerken van de post.
Zorg dragen dat e.e.a. overzichtelijk en veilig in de cloud wordt bewaard.
Meedenken en -werken aan de huidige en toekomstige bestendigheid van buurthuis De Nieuwe Jutter.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Buurthuis de Nieuwe Jutter > Secretaris/Bestuurslid buurthuis De Nieuwe Jutter
Over Buurthuis de Nieuwe Jutter
Welkom bij Buurthuis De Nieuwe Jutter, het buurthuis dóór en vóór de buurt!

Wij zijn een buurthuis in Rivierenwijk in Utrecht. Een bijzonder buurthuis want wij, de bewoners uit Rivierenwijk, beheren met elkaar dit buurtcentrum Wij willen dat onze Nieuwe Jutter een plek is waar mensen graag komen om anderen te ontmoeten en waar zij zich welkom voelen. Daarvoor zetten vele vrijwilligers zich in.

Ontmoetingen gebeuren bij een bakje koffie of een drankje, tijdens maaltijden en bij de diverse activiteiten die mensen zelf in ons buurthuis organiseren. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en hoe je ook denkt: iedereen is van harte welkom. Wel verwachten we van bezoekers dat zij respect tonen voor elkaar en zich houden aan onze huisregels.

Activiteiten die georganiseerd worden variëren van yogales, line dance en zangkoor tot biljarten, Volksdansen, Arabische les, Arabische huiswerkondersteuning, kaarten en nog veel meer. En niet te vergeten de feestavonden, buurtmaaltijden, Iftar-en Pinkstermaaltijd. Ook bij het jaarlijkse wijkfeest en de burendag is ons buurthuis betrokken. Het afgelopen jaar was De Nieuwe Jutter twee maal de plek waar afscheid kon worden genomen van een overleden buurtbewoner.

Naast de vaste activiteiten staat het buurthuis open als werkplek voor zzp-ers, voor vergaderingen, cursussen, lezingen, conferenties of andere bijeenkomsten.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25675
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/buurthuis-de-nieuwe-jutter/activiteiten/SecretarisBestuurslid-buurthuis-De-Nieuwe-Jutter/25675 om je aan te melden