Navigatie overslaan
Zoals JIJ

Over Zoals JIJ

Zoals JIJ is een maatjesproject voor en door jonge vrouwen en mannen in Utrecht.

Het doel van Zoals JIJ is het verbinden en empoweren van jonge Utrechters. Dit willen we bereiken door het on- en offline delen van echte, rauwe en eerlijke verhalen waarin we onszelf en de ander kunnen herkennen. We koppelen (kwetsbare) tieners aan jonge vrijwilligers uit Utrecht.

Voor wie: Utrechtse tieners van 14-20 jaar
Door wie: Utrechtse mannen en vrouwen van 21-35 jaar

Een tiener komt in contact met een vrijwilliger die hem/haar aanmoedigt, in de tiener gelooft en het beste in hem/haar naar boven haalt tijdens een individueel traject dat op verschillende momenten en plekken kan plaatsvinden.

Onze website is een belangrijk onderdeel van het project. Hierop kunnen de tieners de verhalen lezen van de vrijwilligers waar ze mee in contact kunnen komen en direct reageren. De tiener kan zelf kiezen op welke manier ze in contact wil komen; door te chatten, het ontvangen van een kaartje of een ontmoeting in real life. Als er een klik is, dan houden ze contact door af en toe af te spreken, te appen en leuke kaartjes te ontvangen. In principe duurt een Zoals JIJ traject een jaar.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Zoals JIJ - word jij een maatje voor een tienerjongen?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Utrecht
Zoals JIJ - word jij een maatje voor een tienerjongen?
Zoals JIJ. jongens is een maatjesproject door mannen van 21-35 jaar voor jongens van 14-20 jaar. Wil jij investeren in de volgende generatie? Meld je aan!Geplaatst door Zoals JIJ
Zoals JIJ - word jij een maatje voor een tienermeisje?
Vaste activiteit · Flexibele uren
Utrecht
Zoals JIJ - word jij een maatje voor een tienermeisje?
Een maatjesproject voor tienermeiden door jonge vrouwen uit Utrecht in de leeftijd van 21-35 jaar.Geplaatst door Zoals JIJ

Powered by Deed‌mob Tools ·