Skip Navigation

ZIMIHC

Non-profit

Over ons

ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties,...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

ZIMIHC zoekt een publiciteitstalent!

Vacature · 4–8 uur/week
ZIMIHC Theater Zuilen, Prinses Christinalaan 1, Utrecht, Utrecht 3554 JL, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24762
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/ZIMIHC-zoekt-een-publiciteitstalent/24762 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

ZIMIHC zoekt in theater Zuilen een vrijwilliger die wil meewerken, -denken en -vormgeven aan publiciteit en communicatie. Jij helpt mee om de locatie en het programma zichtbaar te maken in de wijk en in de stad. We werken met sociale media, de website van ZIMIHC en met een externe vormgever. En we hebben een maandladder met eigen programma en activiteiten uit de buurt.

Je beschikt over de benodigde skills en kwaliteiten om je taken als projectmedewerker succesvol en met plezier te kunnen vervullen. De taken? Facebook/socia-media, opstellen van mailings, schrijven van PR-teksten en nieuwsbrieven, onderhouden van externe communicatie en het uitvoeren van allerhande ondersteunende taken.

Heb je zin om ZIMIHC theater Zuilen te promoten? Kom ons helpen!
Kijk op onze website voor meer info en reageer via onderstaande knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > ZIMIHC > ZIMIHC zoekt een publiciteitstalent!
Over ZIMIHC
ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties, kindervoorstellingen en we verhuren onze gebouwen aan iedereen, die een podium of een plek om te oefenen zoekt. We werken samen met professionals in alle kunstuitingen. De theaters zijn in drie wijken in de stad: ZIMIHC theater Wittevrouwen - ZIMIHC theater Zuilen - ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. ZIMIHC Maatwerk is een onderdeel van ZIMIHC zonder gebouw, maar met kennis en ervaring op het gebied van amateurkunst en met grote plannen voor nationale en internationale festivals. ZIMIHC werkt dus voor amateurs en dan heel leuk en met veel inspiratie!
Deze vacature is verlopen
#24762
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/ZIMIHC-zoekt-een-publiciteitstalent/24762 om je aan te melden