Skip Navigation

ZIMIHC

Non-profit

Over ons

ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties,...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

ZIMIHC vraagt hulp voor festival op 21 mei

Vacature · 4–8 uur/week
Christinalaan 1, 3761 BS Soest, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24665
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/ZIMIHC-vraagt-hulp-voor-festival-op-21-mei/24665 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

ZIMIHC heeft hulp nodig om een buitenlocatie te coördineren, voor het regelen van de lunch voor de vrijwilligers of om mee te varen op een bootje.

Op 21 mei 2016 organiseert ZIMIHC een fringe programma als onderdeel van het Europees Harmonie Kampioenschap op 20 en 21 mei in TivoliVredenburg door de KNMO.

Blaasmuziekorkesten zullen op 21 mei op verschillende locaties in de binnenstad van Utrecht optreden tussen 11.00 – 17.00 uur. Denk hierbij aan Park Lepelenburg, Stadhuisbrug, Centraal Station Utrecht, varend over de Oudegracht of de stand en Rabo Open Stage in TivoliVredenburg. Daarvoor hebben we jullie nodig!

Wie vindt het leuk om 21 mei tussen 10.00 – 14.00 of 14.00 – 18.00 te helpen. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar van €2.50 per uur. En lunch en gezelligheid! Meer info bij Elise Brinks van Zimihc.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Soest > Soest Activiteiten > ZIMIHC > ZIMIHC vraagt hulp voor festival op 21 mei
Over ZIMIHC
ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties, kindervoorstellingen en we verhuren onze gebouwen aan iedereen, die een podium of een plek om te oefenen zoekt. We werken samen met professionals in alle kunstuitingen. De theaters zijn in drie wijken in de stad: ZIMIHC theater Wittevrouwen - ZIMIHC theater Zuilen - ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. ZIMIHC Maatwerk is een onderdeel van ZIMIHC zonder gebouw, maar met kennis en ervaring op het gebied van amateurkunst en met grote plannen voor nationale en internationale festivals. ZIMIHC werkt dus voor amateurs en dan heel leuk en met veel inspiratie!
Deze vacature is verlopen
#24665
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/ZIMIHC-vraagt-hulp-voor-festival-op-21-mei/24665 om je aan te melden