Skip Navigation

ZIMIHC

Non-profit

Over ons

ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties,...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Help je ons met ZIMIHC in Zuilen op de kaart te zetten?

Vacature · 4–8 uur/week
Prinses Beatrixlaan 1, 3554 JG Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#25184
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/Help-je-ons-met-ZIMIHC-in-Zuilen-op-de-kaart-te-zetten/25184 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een kei in publiciteit of wil je dat worden en geef je niet snel op? Dan is dit jouw plek!
Uitgebreide omschrijving

PUBLICITEITSMEDEWERKER IN ZUILEN              

ZIMIHC wil amateurkunstenaars ondersteunen bij datgene wat ze willen doen en willen weten. ZIMIHC doet dit met de drie theaters (Zuilen, Stefanus en Wittevrouwen) in drie wijken van Utrecht. De drie eigen theaters vormen samen met ZIMIHC Maatwerk een krachtige combinatie met een stevige verankering in de stad Utrecht, in provincie en verder. ZIMIHC is voor de locatie in Zuilen op zoek naar een vrijwilliger die de publiciteit van de locatie mee wil vorm geven.

De locatie ZIMIHC theater Zuilen is gehuisvest in het Vorstelijk Complex, waarin intensief wordt samengewerkt met twee partnerorganisaties, The Colour Kitchen en M’kaar.

Om ervoor te zorgen dat er steeds meer buurtbewoners, amateurkunstenaars, huurders, organisaties, ouders, kinderen en culturele ondernemers bekend raken met ZIMIHC theater Zuilen en alles wat daar plaats vindt en zou kunnen plaats vinden, zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het team wil ondersteunen in de promotie, publiciteit en communicatie.

De vrijwillige PR medewerker helpt mee om die aantrekkelijke locatie zichtbaar te maken in de wijk en in de stad. We werken met de website van ZIMIHC en met een externe vormgever. Jouw taak om facebook, twitter, youtube en het stadsblad bij te houden.

Ben jij de persoon die we zoeken? Dan kan je goed communiceren, ben je enthousiast en vind je het leuk om na te denken over manieren om ZIMIHC theater Zuilen te promoten. Natuurlijk zorgen wij voor gezelligheid en begeleiding.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > ZIMIHC > Help je ons met ZIMIHC in Zuilen op de kaart te zetten?
Over ZIMIHC
ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties, kindervoorstellingen en we verhuren onze gebouwen aan iedereen, die een podium of een plek om te oefenen zoekt. We werken samen met professionals in alle kunstuitingen. De theaters zijn in drie wijken in de stad: ZIMIHC theater Wittevrouwen - ZIMIHC theater Zuilen - ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. ZIMIHC Maatwerk is een onderdeel van ZIMIHC zonder gebouw, maar met kennis en ervaring op het gebied van amateurkunst en met grote plannen voor nationale en internationale festivals. ZIMIHC werkt dus voor amateurs en dan heel leuk en met veel inspiratie!
Deze vacature is verlopen
#25184
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/Help-je-ons-met-ZIMIHC-in-Zuilen-op-de-kaart-te-zetten/25184 om je aan te melden