Skip Navigation

ZIMIHC

Non-profit

Over ons

ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties,...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Gastvrouw-gastheer voor ZIMIHC theater Stefanus

Vacature · 3–10 uur/week
Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#25083
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/Gastvrouw-gastheer-voor-ZIMIHC-theater-Stefanus/25083 om je aan te melden
SamenvattingIs de bar jouw passie? Altijd al in de horeca willen werken, maar dan anders? Dat kan in Overvecht op een fijne en mooie plek.
Uitgebreide omschrijving

ZIMIHC theater Stefanus zoekt actieve vrijwilligers voor achter de bar, overdag en in de avond, doordeweeks en in het weekend.

De bar is te vinden in de foyer van het theater en biedt een ontmoetingsplek aan buurtbewoners, flexwerkers en amateurkunstenaars. Ook zijn er leuke voorstellingen in de prachtige zaal en zijn er activiteiten voor grote groepen.

ZIMIHC is op zoek naar pro actieve vrijwilligers die gastvrij zijn! Ervaring met catering en barwerkzaamheden is prettig en gevoel bij kunst en cultuur is fijn.

 

 

 

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > ZIMIHC > Gastvrouw-gastheer voor ZIMIHC theater Stefanus
Over ZIMIHC
ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties, kindervoorstellingen en we verhuren onze gebouwen aan iedereen, die een podium of een plek om te oefenen zoekt. We werken samen met professionals in alle kunstuitingen. De theaters zijn in drie wijken in de stad: ZIMIHC theater Wittevrouwen - ZIMIHC theater Zuilen - ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. ZIMIHC Maatwerk is een onderdeel van ZIMIHC zonder gebouw, maar met kennis en ervaring op het gebied van amateurkunst en met grote plannen voor nationale en internationale festivals. ZIMIHC werkt dus voor amateurs en dan heel leuk en met veel inspiratie!
Deze vacature is verlopen
#25083
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/Gastvrouw-gastheer-voor-ZIMIHC-theater-Stefanus/25083 om je aan te melden