Skip Navigation

WIJ 3.0

Non-profit

Over ons

WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Vormgever

Vacature · 1–2 uur/week
Krommerijn 101, 3582 GX Utrecht, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#24277
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Vormgever/24277 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om eens per kwartaal een magazine vorm te geven? We zoeken een vormgever voor ons ledenmagazine.
Uitgebreide omschrijving

WIJ 3.0 werkt dagelijks met honderden deelnemers op diverse dagactiviteiten. Een aantal deelnemers vormen de redactie van ons ledenmagazine Langszij. Per seizoen verschijnt er een nummer. De omvang ervan is 24 bladzijden. We zoeken een vormgever die alle kopij kan bundelen in een toegankelijke en leesbare uitgave. Er is geen vast format al is het wel de wens op basis daarvan het blad te maken. We vragen dus ook creativiteit, met name ook voor de omslag.

Wij bieden:

  • een leuke, dankbare en sociale klus
  • een onkostenvergoeding
  • (technische) hulp waar nodig en mogelijk

Per nummer zul je gemiddeld 16 uur bezig zijn. Er is geen hele strakke deadline. Overleg daarover is per nummer mogelijk.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden hen activiteiten om bezig te zijn, sociale contacten te hebben en waar mogelijk bieden we begeleiding naar opleiding of werk.

WIJ 3.0 biedt via Digiwijs 3.0 ook op tal van locaties in de stad de kans om te leren computeren. Of via oefeninlopen zelf digitaal vaardiger te worden. Veel Utrechters beschikken niet over de vaardigheid om zich met de computer te redden. Door het zelf te leren worden ze minder afhankelijk van hun omgeving en krijgen ze meer grip op hun leven.
Deze vacature is verlopen
#24277
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Vormgever/24277 om je aan te melden