Skip Navigation

WIJ 3.0

Non-profit

Over ons

WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Redactie-ondersteuner

Vacature · 1–2 uur/week
Krommerijn 101, 3582 GX Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24315
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Redactie-ondersteuner/24315 om je aan te melden
SamenvattingHet begeleiden van de redactie van cliëntenmagazine Wijzer van WIJ 3.0. Verschijnt vier maal per jaar.
Uitgebreide omschrijving

Wijzer is het cliëntenmagazine van WIJ 3.0; een redactie van cliënten verzorgt vier maal per jaar een deel van de inhoud van het magazine. Dit betreft eigen ervaringen en interviews of verslagen van evenementen. Wijzer wil alle cliënten van WIJ 3.0 meer betrekken bij de verschillende activiteiten van de organisatie. 

De redactie-ondersteuner denkt met de redactie mee over de inhoud, helpt bij het totstandkomen van artikelen en is eventueel ervoor in om ook (delen van) de eindredactie te doen. 

Er is veel vrijheid om naar eigen inzicht je werk te doen. Het vraagt wel dat je zelfstandig kan werken en goed overweg kan met de verschillende redactieleden. Je hebt hulp vanuit de communicatiemedewerker en een activiteitenbegeleider van WIJ 3.0.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden hen activiteiten om bezig te zijn, sociale contacten te hebben en waar mogelijk bieden we begeleiding naar opleiding of werk.

WIJ 3.0 biedt via Digiwijs 3.0 ook op tal van locaties in de stad de kans om te leren computeren. Of via oefeninlopen zelf digitaal vaardiger te worden. Veel Utrechters beschikken niet over de vaardigheid om zich met de computer te redden. Door het zelf te leren worden ze minder afhankelijk van hun omgeving en krijgen ze meer grip op hun leven.
Deze vacature is verlopen
#24315
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Redactie-ondersteuner/24315 om je aan te melden