Skip Navigation
Over ons

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Met behulp van honderden vrijwilligers ondersteunen wij...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Medewerker communicatie Utrecht

Vacature · 8–16 uur/week
Telingstraat 2, 3512 GV Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24042
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VluchtelingenWerk-West-en-Midden-Nederland/activiteiten/Medewerker-communicatie-Utrecht/24042 om je aan te melden
SamenvattingMooie verhalen schrijven over vluchtelingen, interviews houden en nieuwsberichten maken over onze projecten? Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?
Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om je vrijwillig in te zetten voor draagvlak voor vluchtelingen in Utrecht? Kom dan ons team versterken!

Je zorgt ervoor dat de locaties in Utrecht positief onder de aandacht komen. Je schrijft intranetberichten, doet interviews en publiceert nieuws op de website voor Utrecht. Zijn er evenementen dan zorg jij dat alles er perfect uitziet. Ook signaleer je PR kansen en stem je deze af met de afdeling communicatie.

Wij vragen

  • Je bent minimaal 1 dag per week gedurende een periode van een half jaar beschikbaar. Bij voorkeur op de donderdag.
  • Je hebt een vlotte pen en hebt ervaring met het schrijven van berichten.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en je kunt goed met een computer werken.
  • Je hebt een communicatie achtergrond.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent creatief en ondernemend. Ook ben je integer in verband met het omgaan met vertrouwelijke/persoonlijke informatie.
  • Je kan goed zelfstandig werken en je vindt je eigen weg.

Wij bieden

  • Je komt in een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling en initiatief.
  • Je krijgt een inwerkprogramma en mogelijkheden om aanvullende trainingen en opleidingen te volgen.
  • Je wordt begeleid door een beroepskracht en je kunt met vragen terecht bij regionale communicatiemedewerker of de landelijke communicatieprofessionals.
  • Onkosten worden vergoed.

Interesse?

Draagvlak voor de bescherming van vluchtelingen is ontzettend belangrijk. Heb je interesse? Stuur een e-mail met je CV en een korte motivatie naar Esther van de Velden. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland
VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Met behulp van honderden vrijwilligers ondersteunen wij de bewoners van alle asielzoekerscentra en de statushouders in bijna alle gemeenten in ons werkgebied. Wij bieden begeleiding vanaf de asielprocedure tot en met het bouwen aan een zelfstandige toekomst in Nederland.
Deze vacature is verlopen
#24042
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VluchtelingenWerk-West-en-Midden-Nederland/activiteiten/Medewerker-communicatie-Utrecht/24042 om je aan te melden