Skip Navigation
Over ons

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Met behulp van honderden vrijwilligers ondersteunen wij...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Huisvester voor vluchtelingen

Vacature · 6–12 uur/week
Telingstraat 2, 3512 GV Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25442
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VluchtelingenWerk-West-en-Midden-Nederland/activiteiten/Huisvester-voor-vluchtelingen/25442 om je aan te melden
SamenvattingHeb je een flexibele agenda en weet je makkelijk de weg te vinden in Utrecht, op de fiets of met ov, en maak je makkelijk contact met mensen?
Uitgebreide omschrijving

Huisvester gezocht

VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland voert in opdracht van de gemeente Utrecht de huisvesting uit van vluchtelingen die een status hebben gekregen. De vluchteling wordt door ons ondersteund bij het bezichtigen van de woning en bij het tekenen van het huurcontract, inschrijving gemeente, aanvraag uitkering, enzovoorts.

Wij zoeken

enthousiaste vrijwilliger met flexibele agenda die vluchtelingen speciaal op deze belangrijke eerste vestigingsdag gaat ondersteunen. Samen met de vluchteling bezichtig je de aangeboden woning en kijkt of die passend is. Je loopt mee op de dag van het tekenen van het huurcontract en vult op die dag alle benodigde aanvragen en formulieren met cliënt in. Je werkt samen met de coördinator huisvesting en met de maatschappelijk begeleiders.

Wij verwachten

Affiniteit met de doelgroep;

een accurate werkstijl;

HBO werk- en denkniveau;

goede communicatieve vaardigheden;

minimaal een half jaar beschikbaar;

flexibele tijdsindeling.

Wij bieden

Interessant en relevant vrijwilligerswerk;

goede ondersteuning;

contact met andere culturen;

onkostenvergoeding.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan een korte motivatie met CV naar Inge van Steenis via onderstaande roze knop.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland
VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland zet zich in voor vluchtelingen en asielzoekers in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Met behulp van honderden vrijwilligers ondersteunen wij de bewoners van alle asielzoekerscentra en de statushouders in bijna alle gemeenten in ons werkgebied. Wij bieden begeleiding vanaf de asielprocedure tot en met het bouwen aan een zelfstandige toekomst in Nederland.
Deze vacature is verlopen
#25442
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VluchtelingenWerk-West-en-Midden-Nederland/activiteiten/Huisvester-voor-vluchtelingen/25442 om je aan te melden