Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Wie vindt het leuk om onze huismeesters te ondersteunen?

Vacature · 2–8 uur/week
Perudreef 8, 3563 VA Utrecht, Netherlands
BouwBuitenAnder werkOndersteunend werkTechnologie
NederlandsElektronicaTimmerwerkBuitenwerk
2 plaatsen over.
#28715
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Wie-vindt-het-leuk-om-onze-huismeesters-te-ondersteunen/28715 om je aan te melden
Samenvattingonder begeleiding van de huismeesters helpen met allerlei kleine klusjes, zoals een lamp verwisselen bij een van onze bewoners.
Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger hoor je er helemaal bij in deze leuke en afwisselende functie. Je bent gewaardeerd onderdeel van het team en je hebt (natuurlijk op 1,5 meter afstand) veel contact met onze huismeesters én met onze bewoners. Samen een bakkie drinken in de pauze en voldoende begeleiding en aansturing krijgen, dat is de bedoeling. Voor de afwisselende klusjes is het handig als je ook beetje technisch bent. Lijkt je dit leuk? Laat dan een berichtje achter!


Op dit moment zijn wij in Zuylenstede coronavrij. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je als vrijwilliger op een zo veilig mogelijke manier kunt werken. Wij houden je als vrijwilliger steeds goed op de hoogte van de situatie en de richtlijnen die daarbij passen. Mondkapjes zijn verplicht en verkrijgbaar bij de receptie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede > Wie vindt het leuk om onze huismeesters te ondersteunen?
Over Vecht en IJssel, locatie Zuylenstede
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
2 plaatsen over.
#28715
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Zuylenstede/activiteiten/Wie-vindt-het-leuk-om-onze-huismeesters-te-ondersteunen/28715 om je aan te melden