Skip Navigation
Over ons

Serve the City beweegt jonge vrijwilligers tussen de 16-30 jaar om zich op een praktische manier in te zetten voor de stad. We willen midden in de Utrechtse samenleving staan. Door samen te werken met...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Projectondersteuner (2-12 uur per week)

Vacature · 2–12 uur/week
De Lessepsstraat 78, 3553 RL Utrecht, Netherlands
Administratie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25296
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Serve-the-City-Utrecht/activiteiten/Projectondersteuner-2-12-uur-per-week/25296 om je aan te melden
SamenvattingHet ondersteunen van het coördinatieteam van Netwerk Serve the City Utrecht met administratieve taken (2-12 uur per week).
Uitgebreide omschrijving

Serve the City Utrecht is een lokaal jongeren vrijwilligersnetwerk dat hulp en netwerk biedt aan mensen die weinig of geen netwerk hebben. Serve the City richt zich speciaal op jongeren die in de stad Utrecht wonen en iets voor (kwetsbare) mensen willen betekenen.

Vanaf de start van Serve the City Utrecht begin 2016 zetten Utrechtse jongeren zich via Serve the City Utrecht in voor mensen die weinig of geen netwerk hebben en behoefte hebben aan contact of hulp bij het één of ander. Dit doen wij in samenwerking met diverse vrijwilligers- en welzijnsorganisaties in de stad Utrecht.

Vind jij het leuk om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van Serve the City Utrecht? Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met ons het Netwerk draaiende te houden en het coördinatieteam te ondersteunen met administratieve taken. Dat betekent:

Taken

Vrijwilligers en hulpvragers invoeren in het registratiesysteem;
Registraties bijhouden van openstaande en opgeloste hulpvragen;
E-mails beantwoorden en afspraken inplannen met vrijwilligers, hulpvragers of partnerorganisaties;
Hulpvragen en inspiratie delen op social media;
Als je dat leuk vindt: meedenken over de ontwikkeling van Serve the City Utrecht;

Wat biedt het jou?

Je doet ervaring op met verschillende administratieve werkzaamheden;
Je krijgt superleuke collega’s;
Je loopt mee in een inspirerende en uitdagende jongerenorganisatie;
Het werk is flexibel in te delen; je kunt het aanpassen op je eigen agenda.

Voorwaarden

Je bent tussen de 18 en 35 jaar;
Je bent per week 2 tot 12 uur beschikbaar (wat past in jouw agenda);
Je vindt het leuk om administratieve taken te doen op ons kantoor in Utrecht Zuilen;
Je werkt nauwkeurig en geordend;
Je bent gemotiveerd om bij te dragen aan een samenleving waarin Utrechtse jongeren omkijken naar kwetsbare stadsgenoten.

Interesse? Stuur ons een mail en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Serve the City Utrecht. Contactpersoon: Hanna Vonk

Contactgegevens vind je onder de roze reactieknop! 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Serve the City Utrecht
Serve the City beweegt jonge vrijwilligers tussen de 16-30 jaar om zich op een praktische manier in te zetten voor de stad. We willen midden in de Utrechtse samenleving staan. Door samen te werken met andere vrijwilligersorganisaties en door eigen contacten, signaleren we nood en hulpvragen onder Utrechters. Deze hulpvragen koppelen we aan ons vrijwilligersnetwerk. Concreet: een jongere uit kanaleneiland doet boodschappen voor een oudere buurtgenoot met weinig contacten. Of een verpleeghuisbewoner die weinig buiten komt wordt gekoppeld aan een jongere die houdt van een gezellig praatje en wandelen. En dat is nog maar een greep uit de dingen die we doen. Dus ben je sociaal, praktisch, creatief, muzikaal, of alle vier: er zit zeker wat voor jou bij. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25296
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Serve-the-City-Utrecht/activiteiten/Projectondersteuner-2-12-uur-per-week/25296 om je aan te melden