Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Podium Oost zoekt vrijwilligers op oproepbasis voor bardiensten en hulp bij evenementen

Vacature · Flexibel
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23864
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-vrijwilligers-op-oproepbasis-voor-bardiensten-en-hulp-bij-evenementen/23864 om je aan te melden
SamenvattingVoor onze evenementen in het weekend zoeken we diverse vrijwilligers voor uiteenlopende taken.
Uitgebreide omschrijving

Podium Oost is hard op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis willen bijspringen bij evenementen en activiteiten in het weekend of ‘s avonds. Vrijwilligers voor bijvoorbeeld het schenken van koffie tijdens vergaderingen, het draaien van een bardienst bij een muziekvoorstelling of evenement of het opbouwen van ons podium. Bent u dus gastvrij en altijd in voor een goed gesprek of een helpende hand? Dan zijn we op zoek naar u!

Podium Oost is hét sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor heel Utrecht Oost. Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Vrijwilligers zijn hard nodig bij Podium Oost, zonder de vrijwilligers kunnen we niet uitgroeien tot het ontmoetingscentrum dat we willen zijn. Een plek waar iedereen uit de buurt welkom is.

Werkzaamheden vrijwilliger:

  • Bijspringen bij evenementen, bijvoorbeeld muziekuitvoeringen, die plaatsvinden bij Podium Oost. U helpt met het opbouwen van het podium en/of staat achter de bar voor het verstrekken van drankjes.
  • U zorgt er voor dat activiteiten in het weekend en ’s avonds goed verlopen.
  • Bij vergaderingen bent u verantwoordelijk voor het zetten van koffie en thee en het verwijzen van mensen naar de ruimte van de bijeenkomst.

Verwachtingen vrijwilliger op oproepbasis:

  • We werken met een pool van vrijwilligers die eens in de zoveel tijd een mailtje ontvangen met evenementen of vergaderingen waar hulp bij nodig is. Op basis daarvan kan beschikbaarheid worden aangeven.
  • Werken in het weekend of in de avonden is geen probleem.
  • Flexibiliteit is erg prettig, soms kan er op korte termijn ook hulp nodig zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van Podium Oost.  

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Podium Oost > Podium Oost zoekt vrijwilligers op oproepbasis voor bardiensten en hulp bij evenementen
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#23864
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-vrijwilligers-op-oproepbasis-voor-bardiensten-en-hulp-bij-evenementen/23864 om je aan te melden