Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Podium Oost zoekt enthousiaste RECEPTIE vrijwilligers!

Vacature · 4–8 uur/week
3581 LJ, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24906
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-enthousiaste-RECEPTIE-vrijwilligers/24906 om je aan te melden
SamenvattingEerste aanspreekpunt van Podium Oost aan de receptie/bar, aan de telefoon of via e-mail.
Uitgebreide omschrijving

Wat is Podium Oost?
Podium Oost is een sociaal-cultureel centrum in zelfbeheer. Nadat het oude buurthuis drie jaar geleden door de gemeente dreigde te worden wegbezuinigd, hebben we het heft in eigen hand genomen. Vanaf dat moment runnen we Podium Oost met elkaar, voornamelijk met vrijwillige inzet. Er is een breed cursus- en activiteiten aanbod vooor jong en oud. We verhuren zalen, organiseren evenementen en activiteiten (debatten, lezingen, dansvoorstellingen, etc) en runnen de bar. Wij zíjn Podium Oost!

Bij de receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die binnen komen lopen of naar Podium Oost bellen en e-mailen. Je hebt daarnaast ook een rol als gastvrouw of – heer. Je verkoopt de koffie en/of thee, maakt een praatje en biedt een helpende hand.

Wie zoeken we?
Je bent vriendelijk en hulpvaardig;
Je bent zelfstandig en proactief, je vindt je eigen weg;
Je beschikt over basis computervaardigheden;
Je bent  4 -8 uur per week beschikbaar, voor een langere periode (maanden of langer). Momenteel zoeken we met name mensen voor de dinsdag (ochtend en middag) en/of vrijdagmiddag. Dit zijn beide iets rustigere dagen. 
Het  is fijn als je in Utrecht Oost woont, maar dat is geen voorwaarde.

Wat bieden we?
Een gezellige en dynamische plek;
De mogelijkheid je eigen ‘toko’ te runnen én onderdeel van een team te zijn;
Ruimte om je eigen ideeën of initiatieven te ontwikkelen m.b.t. de functie;
Contact met veel verschillende mensen.

Kom je ons team versterken? Met jouw hulp maken we van Podium Oost hét sociaal – culturele ontmoetingscentrum in de buurt waar iedereen welkom is.

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact op met Sarah Faber (coördinator Podium Oost) via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Podium Oost > Podium Oost zoekt enthousiaste RECEPTIE vrijwilligers!
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#24906
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-enthousiaste-RECEPTIE-vrijwilligers/24906 om je aan te melden