Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Kok of ervaren koker voor Samen Eten op donderdagavond

Vacature · 2–4 uur/week
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#25041
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Kok-of-ervaren-koker-voor-Samen-Eten-op-donderdagavond/25041 om je aan te melden
SamenvattingKeuken prins of prinses / leeftijd niet belangrijk , smaakpapillen des te meer......
Uitgebreide omschrijving

Podium Oost is een buurtinitiatief in het voormalig buurthuis Oudwijk, een sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor heel Utrecht Oost. Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten.

Iedere tweede donderdag en vierde maandag van de maand kan in Podium Oost door buurtbewoners worden gegeten. Elkaar ontmoeten in huiselijke sfeer, samen eten en onder het eten een gezellig praatje maken … Dat en nog veel meer biedt Samen Eten.

Omdat een van onze vaste koks gaat stoppen zoeken we iemand die het leuk vind om eens in de maand, op de 2e donderdag van de maand te koken voor een groep van ongeveer 30 mensen. Heb je affiniteit met lekker eten en vind je werken in een klein team leuk en gezellig??  Geef ons een bel, stuur ons een mail of kom gewoon langs.

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact op met Andy Wernsen (coördinator Podium Oost) via onderstaande roze knop.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Podium Oost > Kok of ervaren koker voor Samen Eten op donderdagavond
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#25041
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Kok-of-ervaren-koker-voor-Samen-Eten-op-donderdagavond/25041 om je aan te melden