Skip Navigation
Over ons

Op 30 juni 2019 organiseert Stichting Kindertriathlon Leidsche Rijn een kindertriathlon voor de leeftijden 8 tot en met 12 jaar. Onze missie is de jeugd van Utrecht in beweging te krijgen...

Sport & RecreatieCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

Vrijwilliger Kindertriathlon Leidsche Rijn

Vacature · 3–10 uur/week
Leonard Bernsteinkade, 3543 CD Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25497
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Kindertriathlon-Leidsche-Rijn/activiteiten/Vrijwilliger-Kindertriathlon-Leidsche-Rijn/25497 om je aan te melden
SamenvattingKom helpen als verkeersregelaar, parcoursbegeleider of parcoursbouwer op 30 juni 2019. Kennis van triathlon is niet nodig, wel een goed humeur.
Uitgebreide omschrijving

Op zondag 30 juni 2019 wordt de eerste Kindertriathlon Leidsche Rijn georganiseerd, voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Als vrijwilliger kun je helpen als verkeersregelaar (je zorgt dat het overig verkeer niet op het parcours komt), als parcoursbegeleider (je zorgt dat de wedstrijd voor de deelnemers goed verloopt) of als parcoursbouwer (je helpt mee het parcours opbouwen en weer afbouwen). 

Als verkeersregelaar en als parcoursbegeleider dien je beschikbaar te zijn tussen 12:00 en 15:00 uur. Als parcoursbouwer ben je bezig tussen 8:00 en 12:00 uur en voor de afbouw tussen 15:00 en 18:00 uur. 

Het is niet nodig kennis te hebben van triathlons, wij zorgen voor duidelijke instructies. Als verkeersregelaar dien je vooraf online een examen te maken. De minimum leeftijd als vrijwilliger is 16 jaar.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturenvia onderstaande roze knop. Via deze weg kun je ook al je vragen stellen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Kindertriathlon Leidsche Rijn
Op 30 juni 2019 organiseert Stichting Kindertriathlon Leidsche Rijn een kindertriathlon voor de leeftijden 8 tot en met 12 jaar. Onze missie is de jeugd van Utrecht in beweging te krijgen. Met dit evenement willen wij de jeugd samen naar buiten brengen en een sportieve uitdaging geven waar zij na afloop trots op kunnen zijn. Uiteindelijk verbindt sport en wil de stichting een bijdrage leveren aan de cohesie in de wijk. Triathlon bevat drie onderdelen: zwemmen-fietsen-hardlopen. Dit evenement wordt ook ondersteund en erkend door de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). De afstanden voor dit evenement zijn aangepast zodat het evenement toegankelijk is voor iedereen met verschillende talenten.

Wat kun je doen als vrijwilliger?

Als vrijwilliger kun je tijdens de wedstrijd helpen als verkeersregelaar of als parcoursbegeleider. Voor beide rollen moet je van 12:00 - 15:00 uur aanwezig zijn. Daarnaast zoeken we vrijwilligers om te helpen met opbouwen van het parcours voor de wedstrijd (van 8:00 - 12:00 uur) en afbouwen van het parcours na de wedstrijd (van 15:00 - 18:00 uur).
Deze vacature is verlopen
#25497
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Kindertriathlon-Leidsche-Rijn/activiteiten/Vrijwilliger-Kindertriathlon-Leidsche-Rijn/25497 om je aan te melden