Skip Navigation
Over ons

In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund ...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Bestuursvoorzitter

2–4 uur/week
Oudegracht 227, 3511 NK Utrecht, Netherlands
Bestuur
LeiderschapTeamworkBestuurOrganiserenLezen & schrijvenPraten met anderenLuisterenOnderhandelenNederlands
Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
#29579
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Bestuursvoorzitter/29579 om je aan te melden
SamenvattingBetrokken in/bij de binnenstad, heb je een aardig netwerk, in staat In de 3 Krone te vertegenwoordigen en kun je de voorzittershamer soepel hanteren?
Uitgebreide omschrijving

Onze huidige voorzitter van het bestuur gaat In de 3 Krone binnenkort helaas verlaten om zich te storten op de communicatie rondom de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Ook belangrijk natuurlijk, maar dan heeft In de 3 Krone natuurlijk wel behoefte aan een opvolger.

Voor de dagelijkse gang van zaken van het buurthuis In de 3 Krone is een beheergroep verantwoordelijk, allemaal vrijwilligers die zorgen voor een vlekkeloos reilen en zeilen. Dat maakt dat het bestuur wat meer op afstand staat en zich vooral bezighoud met de grote lijnen. In de 3 Krone is er trots op zonder structurele subsidie te draaien en al jaren lang een open huis te zijn voor de binnenstad.

Verder is In de 3 Krone samen met andere Utrechtse buurthuizen verenigd in het Dwarsverband om gezamenlijk op te trekken naar de gemeente, kennis te delen en waar mogelijk inkoop te regelen.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Stichting In de 3 Krone
In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund. In de twee grote zalen vindt een variëteit aan activiteiten een thuis. Zo wordt er gezongen, gedanst, theater gemaakt, aan yoga gedaan, kinderen komen er leren tekenen/schilderen, er wordt kleding ge- en vermaakt, gegeten bij het maandelijkse buurtdiner, kleding en accessoires verkocht op de zaterdagse Variabeurs en iedere woensdagmiddag tussen 3 en 5 is iedereen welkom op de Open Middag voor een potje bridge, mahjong, het bekijken van de regelmatig wisselende expositie van beeldende kunst of gewoon een gezellig kopje koffie/thee met een praatje.

Om de uitbreiding van onze activiteiten te ondersteunen zoeken wij vrijwilligers in de rol van spelverdeler, publiciteitscoördinator In de eerste twee rollen ga je een langere verbinding met ons aan, de derde rol kan ook op incidentele basis worden ingevuld.
·
#29579
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Bestuursvoorzitter/29579 om je aan te melden