Skip Navigation
Over ons

In 2005 richtten Martin en Sanne de Groot Het Lachende Paard op. Het Lachende Paard is een stadsboerderij in Tuindorp-Oost aan de rand van de stad Utrecht. Hier houden en verzorgen wij onze geiten,...

Community & familieDierenwelzijn
Deel

Enthousiaste dierenverzorger

Vacature · 2–6 uur/week
Winklerlaan 151, 3571 KL Utrecht, Netherlands
Buiten
Deze vacature is verlopen
#24648
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Het-Lachende-Paard/activiteiten/Enthousiaste-dierenverzorger/24648 om je aan te melden
SamenvattingWil jij helpen met het verzorgen van onze dieren? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om lekker buiten bezig te zijn
Uitgebreide omschrijving

Bij Het Lachende Paard hebben we schapen, geiten, kippen, ezels en paarden. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt te helpen met voeren en verzorgen.

De werkzaamheden van de dierverzorger (m/v) zijn de dagelijkse verzorging van de dieren (voeren, water verversen) en het schoonmaken van de dierenverblijven en het omliggende terrein.
De diensten plannen we met elkaar in voor de komende twee weken. We voeren elke ochtend en middag. Je mag zelf aangeven of je liever de ochtend of middagverzorging doet, of je liever een vaste dag of wisselende dagen komt. Wij zoeken iemand die 2 keer per week beschikbaar is. Met de huidige bezetting is er donderdagochtend, vrijdagochtend en zaterdagmiddag ruimte.
Elke zes weken is er op een zaterdag een klusdag (3 a 4 uur per keer). Op deze dagen is jouw hulp ook welkom
Mensen uit de buurt maken graag een praatje tijdens hun wandeling wandelen langs de dierenweide en op het naastgelegen volkstuinenpark. Incidenteel organiseren we activiteiten, als je wilt kun je hieraan bijdragen.

Lijkt het je leuk of heb je vragen? Stuur dan een bericht naar Sanne, bereikbaar via onderstaande roze knop.

Hoe kom ik er?
Over Stichting Het Lachende Paard
In 2005 richtten Martin en Sanne de Groot Het Lachende Paard op. Het Lachende Paard is een stadsboerderij in Tuindorp-Oost aan de rand van de stad Utrecht. Hier houden en verzorgen wij onze geiten, schapen, kippen, ezels en zoals de naam doet vermoeden paarden.

De stadsboerderij is in zelfbeheer. Samen met een groep enthousiaste mensen zorgt de stichting voor de dieren en ook het beheer en onderhoud van dit bijzondere gebied in Utrecht. In de toekomst maakt Het Lachende Paard een onderdeel uit van de nog in te richten Groene Kop van Tuindorp-Oost.
Deze vacature is verlopen
#24648
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Het-Lachende-Paard/activiteiten/Enthousiaste-dierenverzorger/24648 om je aan te melden