Skip Navigation
Over ons

Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Medewerkers voor vervolg REGIO-project: Goed gekleed naar werk - ook in de regio

Vacature · 4–8 uur/week
J.M. De Muinck Keizerlaan 34, 3555 JV Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24873
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Medewerkers-voor-vervolg-REGIO-project-Goed-gekleed-naar-werk---ook-in-de-regio/24873 om je aan te melden
SamenvattingGoed gekleed naar werk - ook in de regio
Uitgebreide omschrijving

Dress for Success Utrecht is op zoek naar enthousiaste en zelfstandige werkende medewerkers die Dress for Success kunnen (re)presenteren bij klantengroepen en tijdens evenementen.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die kennis en ervaring meebrengen op één of meer van deze gebieden: presenteren, marketing en communicatie, de organisatie van acties en evenementen, de inzet van social media (community building). In de uitvoering van de functie werk je nauw samen met de coördinator en collega's.

Taken o.a.:

 • geven van presentaties aan klantengroepen of andere doelgroepen (werkcoaches etc.)
 • vertegenwoordiging tijdens evenementen.
 • actief werven van klanten, sponsors en donateurs m.b.v. social media en directe schriftelijke of mondelinge benadering.
 • actief bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van Dress for Success Utrecht.
 • in samenwerking met PR-groep uitdenken en organiseren van wervingsacties en –evenementen, ontwikkelen promotiematerialen etc.

Wij vragen:

 • beschikbaarheid 4 tot 8 uur per week
 • flexibele inzet
 • een enthousiaste persoonlijkheid
 • bij voorkeur enige ervaring met presenteren en/of PR/marketing activiteiten
 • woonachtig in de regio Utrecht
 • bereidheid tot reizen (in de regio)
 • Affiniteit met Dress for Success en kleden van mensen/ mode.

Wij bieden jou:

 • een dynamische omgeving met uitdagende projecten waar je veel eigen inbreng in hebt
 • enthousiaste collega's die je ontmoet in de winkel, tijdens workshops of activiteiten
 • workshops over thema's rond Dress for Success (kleding en stijl, omgaan met klanten, communicatie etc.)
 • reiskostenvergoeding voor activiteiten in de regio
 • en vooral: een goed gevoel, omdat je een bijdrage levert aan de toekomst van werkzoekenden met een minimum inkomen die mede door jou hopelijk weer aan het werk komen.

Heb jij zin om deel uit te gaan maken van het team van Dress for Success? Neem dan voor meer informatie contact op met Trijntje Knaapen, bereikbaar via onderstaande knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Dress for Success Utrecht > Medewerkers voor vervolg REGIO-project: Goed gekleed naar werk - ook in de regio
Over Stichting Dress for Success Utrecht
Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed advies geven wij een klant van onze winkel een zelfvertrouwen mee en daarmee vergroten wij de kans op een baan.

Dress for Success Utrecht heeft de ambitie om te groeien in klantenaantal, dienstenaanbod en bekendheid bij integratiebureaus, bedrijven en uitkeringsinstanties. Ook willen we steeds verder professionaliseren door bijvoorbeeld onze werkwijzen te structureren en steeds bezig te blijven met kwaliteitsverbetering.

Op het moment bestaat ons aanbod niet alleen uit gratis kleding en bijpassend advies maar ook uit workshops "Dress for Success", waarbij er aandacht is voor kleur- en stijlanalyse, en "DressChecks", waarbij we sollicitanten adviseren over hun voorkomen en wij hun outfit aan kunnen vullen met kleding uit onze winkel.
Deze vacature is verlopen
#24873
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Medewerkers-voor-vervolg-REGIO-project-Goed-gekleed-naar-werk---ook-in-de-regio/24873 om je aan te melden