Skip Navigation
Over ons

Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Dress for Success Utrecht zoekt een voorzitter!

Vacature · 2–6 uur/week
Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#25353
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Dress-for-Success-Utrecht-zoekt-een-voorzitter/25353 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar een persoon die zich wil inzetten voor het verder versterken en op de kaart zetten van Dress for Succes Regio Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

Taken

De taken van de voorzitter kunnen in afstemming met de andere bestuursleden bepaald worden. Vaste onderdelen van het takenpakket zijn:

Voorzitten en voorbereiden van de  bestuursvergaderingen (1x per 6 tot 8 weken)
in overleg met de secretaris en winkelmanager agendavoorbereiding.
Ondersteunen en adviseren van de winkelmanager o.a. bij het doen van subsidieaanvragen;

In afstemming met de andere bestuursleden en de winkelmanager kan een bijdrage geleverd worden aan bijvoorbeeld:

Het uitzetten van lijnen en beleid.
Onderhouden van contact met gemeenten, politiek en samenwerkingspartners.
Activiteiten gericht op het nog beter bereiken van onze doelgroep.
Het vertegenwoordigen van de vestiging in Utrecht bij vergaderingen van Dress for Success Nederland.

Wat bieden wij

Een zelfstandige rol met veel ruimte voor eigen inbreng. Je gaat werken voor een organisatie met een enthousiast en gedreven team van winkelmanager en vrijwilligers. Gezamenlijk lever je een bijdrage aan de toekomst van werkzoekenden met een minimum inkomen.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd, graag reageren voor eind juli 2019. Voor verdere informatie kunt je contact opnemen met Dorien de Wit bestuurslid via onderstaande roze knop.

Zie voor informatie over doelstelling en werkzaamheden ook de website van Dress for Success Utrecht of onze facebookpagina.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Dress for Success Utrecht > Dress for Success Utrecht zoekt een voorzitter!
Over Stichting Dress for Success Utrecht
Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed advies geven wij een klant van onze winkel een zelfvertrouwen mee en daarmee vergroten wij de kans op een baan.

Dress for Success Utrecht heeft de ambitie om te groeien in klantenaantal, dienstenaanbod en bekendheid bij integratiebureaus, bedrijven en uitkeringsinstanties. Ook willen we steeds verder professionaliseren door bijvoorbeeld onze werkwijzen te structureren en steeds bezig te blijven met kwaliteitsverbetering.

Op het moment bestaat ons aanbod niet alleen uit gratis kleding en bijpassend advies maar ook uit workshops "Dress for Success", waarbij er aandacht is voor kleur- en stijlanalyse, en "DressChecks", waarbij we sollicitanten adviseren over hun voorkomen en wij hun outfit aan kunnen vullen met kleding uit onze winkel.
Deze vacature is verlopen
#25353
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Dress-for-Success-Utrecht-zoekt-een-voorzitter/25353 om je aan te melden