Skip Navigation
Over ons

Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Administratieve vrijwilliger voor Dress for Success Utrecht gezocht!

Vacature · 1–8 uur/week
Troosterhof 13, 3571 NB Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#23490
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Administratieve-vrijwilliger-voor-Dress-for-Success-Utrecht-gezocht/23490 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken een vrijwilliger voor de administratie die: accuraat en vaardig met computerprogramma's is en zorgvuldig omgaat met gegevens van klanten.
Uitgebreide omschrijving

Ben je gemakkelijk in de omgang, kun je zelfstandig en precies werken en heb je ervaring met administratief werk? Sommige vrijwilligers bij Dress for Success werken als winkelvrijwilliger en helpen de klanten in onze winkel. Anderen doen bijvoorbeeld de etalage, technische klusjes of ondersteuning bij PR- en communicatiewerkzaamheden of administratief werk.

De winkel wordt gerund door winkelvrijwilligers, die volgens een vast rooster klanten helpen met het uitzoeken van kleding voor een sollicitatiegesprek en ervoor zorgen dat de winkel netjes blijft. Zij zorgen ervoor dat de winkel goed ingericht is en schoon is en dat de kledingcollectie up to date is.

Daarnaast is er een administratie die bijgehouden moet worden. De winkelvrijwilligers laten de klanten tijdens hun bezoek een aantal formulieren invullen en deze gegevens moeten ingevoerd en geanalyseerd worden. Dit laatste wordt gedaan door administratieve vrijwilligers. Ook het nabellen van klanten, om te horen hoe het ze is vergaan met hun sollicitatie, hoort tot de werkzaamheden.

Administratief werk bij Dress for Success vereist in ieder geval dat je netjes en secuur werkt, om weet te gaan met verschillende computerprogramma's, met een klantregistratiesysteem uit de voeten kan (na inwerken). Daarnaast is het belangrijk dat je een positieve instelling hebt, goed Nederlands kunt lezen en schrijven en feedback kunt geven en ontvangen. Dress for Success Utrecht zorgt voor begeleiding en training in zowel de inwerkperiode als daarna.

Er zijn bijeenkomsten met het hele team, om zakelijke afspraken te maken, maar ook voor de gezelligheid. Verder kun je als vrijwilliger bij Dress for Success altijd rekenen op ondersteuning van de coördinator. 

Als administratief vrijwilliger werk je in overleg met de coördinator tijdens een of twee vaste dagdelen per week (bij voorkeur donderdagochtend). Je werkt in de winkel tijdens of buiten openingstijden. Er is net een nieuw klantregistratiessysteem waar mee gewerkt wordt.

Wil je meer weten? Neem dan contact op de coördinator van Dress for Success 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Dress for Success Utrecht > Administratieve vrijwilliger voor Dress for Success Utrecht gezocht!
Over Stichting Dress for Success Utrecht
Dress for Success steunt mannen en vrouwen in een uitkeringssituatie die op sollicitatiegesprek gaan door ze gratis een passende, representatieve outfit te geven. Met persoonlijke aandacht en een goed advies geven wij een klant van onze winkel een zelfvertrouwen mee en daarmee vergroten wij de kans op een baan.

Dress for Success Utrecht heeft de ambitie om te groeien in klantenaantal, dienstenaanbod en bekendheid bij integratiebureaus, bedrijven en uitkeringsinstanties. Ook willen we steeds verder professionaliseren door bijvoorbeeld onze werkwijzen te structureren en steeds bezig te blijven met kwaliteitsverbetering.

Op het moment bestaat ons aanbod niet alleen uit gratis kleding en bijpassend advies maar ook uit workshops "Dress for Success", waarbij er aandacht is voor kleur- en stijlanalyse, en "DressChecks", waarbij we sollicitanten adviseren over hun voorkomen en wij hun outfit aan kunnen vullen met kleding uit onze winkel.
Deze vacature is verlopen
#23490
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Dress-for-Success-Utrecht/activiteiten/Administratieve-vrijwilliger-voor-Dress-for-Success-Utrecht-gezocht/23490 om je aan te melden