Skip Navigation
Over ons

Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Tekstschrijver van lesmethode voor culturele stichting

Vacature · 5–10 uur/week
EKKO, Bemuurde Weerd Westzijde 3, Utrecht, Utrecht 3514 AN, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#24419
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Tekstschrijver-van-lesmethode-voor-culturele-stichting/24419 om je aan te melden
SamenvattingHet schrijven en samen schrijven van teksten voor een inspiratiegids voor kinderen.
Uitgebreide omschrijving

Het schrijven en samen schrijven van teksten voor een inspiratiegids voor kinderen.

We zoeken vrijwilligers die Nederlandse teksten kunnen schrijven voor een lesmethode rondom het ABC van de Wijsheid, een inspirerend boek voor kinderen.

Uitstekende schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal (bij voorkeur moedertaal). Je kan zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel je werkt.

 

Uw naam wordt in de boeken en op de website vermeld. Ook krijgt u een kopie van de boeken waaraan u heeft meegewerkt. Werken bij onze organisatie betekent een kans om met bekende artiesten in contact te komen.

 

Met ons kunst- en dromenaanbod hebben wij materiaal ontwikkeld waar kinderen en volwassenen makkelijk mee in aanraking kunnen komen. Zeker in deze tijd van bezuinigingen en culturele afkalving vinden wij dat belangrijk. Spelenderwijs en laagdrempelig kunnen zij kennis maken met taal, cultuur, dans, en andere kunst- en muziekvormen.Ons aanbod kent na de basis kennismaking meerdere niveaus, zodat wij jarenlang een voedende culturele bijdrage aan onze doelgroep kunnen leveren.

Werkuren flexibel en in goed overleg samen te bepalen.

Je neemt, na reageren per mail waarin je toelichting geeft over je motivatie vergezeld van een cv, contact op met de contactpersoon.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Culturele Droomwevers > Tekstschrijver van lesmethode voor culturele stichting
Over Stichting Culturele Droomwevers
Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te gaan.
Deze vacature is verlopen
#24419
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Tekstschrijver-van-lesmethode-voor-culturele-stichting/24419 om je aan te melden