Skip Navigation
Over ons

Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Illustrator/tekenaar voor culturele stichting

Vacature · 5–10 uur/week
EKKO, Bemuurde Weerd Westzijde 3, Utrecht, Utrecht 3514 AN, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#24264
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Illustratortekenaar-voor-culturele-stichting/24264 om je aan te melden
SamenvattingMeedenkende uitstekende tekenaar met affiniteit voor kinderen.
Uitgebreide omschrijving

Creatieve illustratoren voor het maken van een kinderboek over filosofie.

Meedenkende uitstekende tekenaar met affiniteit met kinderen die bij gebleken geschiktheid bereid is meerdere tekeningen aan te leveren.

Kunstenaars die heel goed kunnen tekenen. Wij zoeken mensen die zich betrokken voelen bij kunst, cultuur en kinderonderwijs en die de doelstelling, missie en visie van de stichting onderschrijven.

De gelegenheid om deel uit te maken van een groep kunstenaars die kinderen vertrouwd willen maken en zelf aan de slag willen zetten om hun dromen te verwezenlijken door middel van kunst, muziek, poëzie, film en andere kunstvormen. Je naam wordt in de uit te geven boeken en op de website vermeld. Gezien de omvang van onze projecten en de grote van de doelgroep levert je dat naamsbekendheid op. Het spreekt vanzelf dat je een gratis exemplaar van het eindresultaat ontvangt, dat kan een boek, een dvd, etc. zijn.

Met ons kunst- en dromenaanbod maken kinderen en volwassenen spelenderwijs en laagdrempelig kennis met cultuur, dans, taal en andere kunst en muziek vormen. Ons aanbod kent na de basis kennismaking meerdere niveaus, zodat wij jarenlang een culturele bijdrage aan onze doelgroep kunnen leveren.

Je werkt vanuit je eigen huis, werkuren flexibel en in overleg te bepalen.

Je neemt, na reageren per mail waarin je toelichting geeft over je motivatie vergezeld van een cv, contact op met de contactpersoon.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Culturele Droomwevers > Illustrator/tekenaar voor culturele stichting
Over Stichting Culturele Droomwevers
Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te gaan.
Deze vacature is verlopen
#24264
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Illustratortekenaar-voor-culturele-stichting/24264 om je aan te melden