Skip Navigation
Over ons

Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs...

Kinderen & JeugdGender gelijkheid
Deel

Vrijwilliger Content Creator

Vacature · 2–4 uur/week
3515 XV, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23376
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Vrijwilliger-Content-Creator/23376 om je aan te melden
Samenvattingben jij een vlotte schrijver en vind je onderwijs, Bolivia en IT leuk? mail ons!
Uitgebreide omschrijving

Ben jij goed in schrijven en geïnteresseerd in online marketing? Dan zijn wij opzoek naar jou! Bij Ayni brengen we het verhaal van onze leerlingen maar ook over onszelf graag naar buiten.

We zoeken een veelzijdige iemand die zijn of haar hand niet omdraait voor de nodige content-creatie, maar ook in staat is om de verhalen boven water te krijgen. 

Als onderdeel van onze team ben jij verantwoordelijk voor het in beeld brengen van deze verhalen. De verhalen die we tegenkomen verwerk jij in content die je zelf produceert. Denk hierbij aan foto’s, video’s en verhalen voor de website. Je zorgt ervoor dat ons dagelijks werk gedocumenteerd en verspreid wordt via onze socials.

Goed kunnen schrijven is erg belangrijk! We gaan er vanuit dat je een gezonde interesse hebt in nieuwe tools, nieuwe kanalen en technieken en hierover meedenkt en adviseert. Werken bij ons betekent: veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, ruimte om het werk in te richten naar je zin. Uiteraard allemaal in goed overleg.

Daarbij vinden wij commitment en plezier in het (vrijwilligers)werk erg belangrijk.

Wij bieden:

een leerzame team activiteit;
Boliviaanse gezelligheid;
De kans om als insider onze projecten in Bolivia te bezoeken.

We verwachten: 

betrokkenheid en een actieve houding;
Beschikbaarheid in goed overleg;

Spreek je dit aan, neem contact met ons op. Stuur een mail op, dan nemen wij contact met je op. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Ayni Bolivia Nederland
Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs moderniseren door middel van computeronderwijs in Bolivia. Ayni zet zich in voor Boliviaanse jongeren en vooral meisjes. Naast onze activiteiten in Bolivia zoeken wij steun in Nederland. Dit doen wij met enthousiaste Nederlandse vrijwilligers die zich in zetten voor de organisatie en een bijkomend voordeel is dat zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.
Deze vacature is verlopen
#23376
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Vrijwilliger-Content-Creator/23376 om je aan te melden