Skip Navigation
Over ons

Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs...

Kinderen & JeugdGender gelijkheid
Deel

Vertaler Spaans – Nederlands - Engels (v/m)

Vacature · 1–4 uur/week
Wijk, Roteinde, Herselt, Antwerp 2230, Belgium
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24389
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Vertaler-Spaans--Nederlands---Engels-vm/24389 om je aan te melden
SamenvattingTijdelijk functie om ons te helpen een nieuwe initiatief vorm te geven.
Uitgebreide omschrijving

Werken voor Stichting Ayni Bolivia-Nederland
Stichting Ayni steunt Boliviaanse initiatieven die gericht zijn op de ontwikkeling van het land en de bestrijding van armoede en ongelijkheid. Ayni is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. In Nederland wordt gewerkt met een gemotiveerd team van vrijwilligers om haar ambities te realiseren. We houden ons bezig met het schrijven van de nieuwsbrief, het bijhouden van de website, het onderhouden van contacten met de projecten in Bolivia, het doen van nieuwe (subsidie- of fondsen-) aanvragen, het organiseren en bezoeken van informatiemarkten, thema-avonden, feesten en stands.


Onze Boliviaanse partnerorganisatie Ayni Bolivia houdt zich voornamelijk bezig met de implementatie van ICT in het Boliviaanse onderwijs. Vanaf 2016 zijn we begonnen een nieuw initiatief te ontwikkelen, met als uiteindelijk doel dit intiatief operationeel te hebben in 2020.  Om één en ander goed vorm te geven schrijven we ook een bussinessplan.


Functie in Nederland:
Om effectief te kunnen communiceren is het noodzakelijk om het eerder genoemde bussinessplan in drie talen te schrijven. 


Vertaler Spaans - Nederlands - Engels
Als vertaler wordt van je verwacht dat je in staat bent Spaanse teksten – meestal uit Bolivia – naar het Nederlands en Engels vertaalt. De vaak wollige Spaans Boliviaanse teksten moeten kort en bondig weergegeven worden. 

Er moet gebruik gemaakt worden van MS-Word.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega die:

 • Goede schrijfvaardigheden in het Nederlands;
 • Goede beheersing van het Spaans;
 • Goede beheersing van het Engels;
 • Een enthousiaste en flexibele werkinstelling;
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en de nodige creativiteit;
 • Resultaatgericht en zelfstandig werkt;
 • Gemiddeld één dag per twee weken beschikbaar bent voor minimaal een jaar;
 • Bereid is vier keer per jaar te vergaderen in Utrecht of Leiden.
 • Het beleid onderschrijft van de Ayni organisatie;
 • Zich betrokken voelt bij de problematiek van Bolivia, in het bijzonder het ICT en onderwijs;
 • Kennis van ontwikkelingssamenwerking is een pre.


Wat wij bieden:

 • Wij zijn een jonge, actieve organisatie die aan het groeien is, daardoor is er veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Het is een zeer flexibele, laagdrempelige functie waaraan je niet veel tijd kwijt hoeft te zijn en waarbij je gewoon vanuit huis kan werken.
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen voor op je cv binnen de ontwikkelingssamenwerking en social media.
 • Een internationale, energieke, creatieve en prettige werksfeer met enthousiaste collega’s.
 • De mogelijkheid om echt iets te betekenen voor anderen;
 • Samenwerking in een enthousiast en informeel team vrijwilligers dat zich inzet voor de verbetering van het ICT onderwijs in Bolivia.

Wil je je in Nederland inzetten voor Ayni ? Spreekt een functie je aan, of beschik je over andere kennis en ervaringen waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het werk van Ayni? Stuur je CV en neem dan contact met ons op!
 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Herselt > Herselt Activiteiten > Stichting Ayni Bolivia Nederland > Vertaler Spaans – Nederlands - Engels (v/m)
Over Stichting Ayni Bolivia Nederland
Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs moderniseren door middel van computeronderwijs in Bolivia. Ayni zet zich in voor Boliviaanse jongeren en vooral meisjes. Naast onze activiteiten in Bolivia zoeken wij steun in Nederland. Dit doen wij met enthousiaste Nederlandse vrijwilligers die zich in zetten voor de organisatie en een bijkomend voordeel is dat zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.
Deze vacature is verlopen
#24389
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Vertaler-Spaans--Nederlands---Engels-vm/24389 om je aan te melden