Skip Navigation
Over ons

Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs...

Kinderen & JeugdGender gelijkheid
Deel

(Net)werken voor een ROC opleiding in Bolivia

Vacature · 1–5 uur/week
3515 XV, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23814
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Netwerken-voor-een-ROC-opleiding-in-Bolivia/23814 om je aan te melden
Samenvatting(net)werken voor een ICT& business mbo opleiding voor kansarme jongeren in Bolivia.
Uitgebreide omschrijving

Werken voor Stichting Ayni Bolivia-Nederland

Stichting Ayni steunt Boliviaanse initiatieven die gericht zijn op de ontwikkeling van het land en de bestrijding van armoede en ongelijkheid. Ayni is een jonge, dynamische organisatie waar een informele sfeer heerst en veel ruimte is voor creativiteit en eigen initiatief. In Nederland wordt gewerkt met een gemotiveerd team van vrijwilligers om haar ambities te realiseren. We houden ons bezig met het schrijven van de nieuwsbrief, het bijhouden van de website, het onderhouden van contacten met de projecten in Bolivia, het doen van nieuwe (subsidie- of fondsen-) aanvragen, het organiseren en bezoeken van informatiemarkten, thema-avonden, feesten en stands.

In samenwerking met onze Boliviaanse partnerorganisatie Ayni Bolivia ontwikkelen wij  een ICT&Business georiënteerde MBO opleiding voor kansarme jongeren in het departement Tarija, Bolivia.

Wij zijn op dit moment in een pilot fase, het plan is bijna af. Na deze pilot zullen we een sociale ondernemning oprichten - Aynitech -, die  in 2020 volledig zelfstandig operationeel moet zijn.

Functie in Nederland:

Netwerker & (Fondsen)werver

Als fondsenwerver ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het werven van inkomsten of relaties (ICTbedrijven) voor Ayni in Nederland, en eventueel Bolivia. Hieronder vallen het (door)ontwikkelen van fondsenwervende concepten (bedrijvensponsoring, acties en evenementen, particuliere donoren) en het vertalen van deze concepten naar een actieplan uit te voeren hier en in Bolivia. Daarnaast coördineer je de uitvoering van de plannen en rapporteer je intern over de project, tijdsplanning en resultaten. De uitvoering van deze functie geschiedt op vrijwillige basis met onkostenvergoeding.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega die:

  • Het beleid onderschrijft van de organisatie;
  • Zich betrokken voelt bij de problematiek van Bolivia, in het bijzonder het ICT en onderwijs;
  • Resultaatgericht en zelfstandig werkt;
  • Een relevant netwerk heeft in haar/zijn aandachtsgebied;
  • Minimaal één jaar beschikbaar is voor tenminste vier uur per maand en bereid is één keer per maand te vergaderen in Utrecht of Leiden.

Wat wij bieden:

  • Wij zijn een jonge, actieve organisatie die aan het groeien is, daardoor is er veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Het is een zeer flexibele, laagdrempelige functie waaraan je niet veel tijd kwijt hoeft te zijn en waarbij je gewoon vanuit huis kan werken.
  • De mogelijkheid om je ervaring te gebruiken of ervaring op te doen voor op je cv binnen de ontwikkelingssamenwerking, hier of in Bolivia;
  • De mogelijkheid om echt iets te betekenen voor anderen;
  • Samenwerking in een internationaal en informeel team vrijwilligers dat zich inzet voor de verbetering van het ICT onderwijs in Bolivia.

Wil je je in Nederland of Bolivia inzetten voor Ayni? Spreekt een functie je aan, of beschik je over andere kennis en ervaringen waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het werk van Ayni? Stuur je CV en neem dan contact met ons op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Ayni Bolivia Nederland
Stichting Ayni staat voor samenwerking tussen Bolivia en Nederland.

Al 20 jaar, werkt stichting Ayni Bolivia-Nederland samen met mensen in Bolivia. Het doel is kennisoverdracht en het onderwijs moderniseren door middel van computeronderwijs in Bolivia. Ayni zet zich in voor Boliviaanse jongeren en vooral meisjes. Naast onze activiteiten in Bolivia zoeken wij steun in Nederland. Dit doen wij met enthousiaste Nederlandse vrijwilligers die zich in zetten voor de organisatie en een bijkomend voordeel is dat zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.
Deze vacature is verlopen
#23814
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ayni-Bolivia-Nederland/activiteiten/Netwerken-voor-een-ROC-opleiding-in-Bolivia/23814 om je aan te melden