Skip Navigation
Over ons

Dé bieb voor speelgoed
De Speelotheek is een bibliotheek waar je, in plaats van boeken, speelgoed leent. Kom ontdekken want er is veel speelgoed in onze schatkamer. De ideale manier om nieuw speelgoed ...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

Speelgoed controleur

2–3 uur/week
Verlengde Hoogravenseweg 37, 3525 BB Utrecht, Nederland
Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & Jeugd
#29590
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speelotheek-Hoograven/activiteiten/Speelgoed-controleur/29590 om je aan te melden
SamenvattingBen je een pietje precies en vind je het leuk om allerlei speelgoed te controleren en onze LEGO sets te checken op compleetheid? Dan zoeken we jou!
Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om speelgoed uit te zoeken, te controleren en te tellen, en onze LEGO sets te checken op compleetheid? Dan zoeken we jou!


Al het speelgoed dat is geleend en wordt teruggebracht controleren we. Het moet compleet zijn, schoon en niet kapot.


Bij het speelgoed zit altijd een inhoudsopgave waarop staat wat er in de doos moet zitten. Je kunt je voorstellen dat dit een zeer arbeidsintensief werkje is wanneer het om setjes LEGO gaat. Die moeten helemaal gecontroleerd worden op compleetheid.


Maar ook puzzels moeten worden geteld, playmobil met veel kleine onderdelen checken we. Denk ook aan treinbanen, knikkerbanen, Kapla, Clicks, keukensetjes, poppenkastpoppen.

Soms is het speelgoed niet goed schoon gemaakt, dan geven we het even een doekje of een sopje.


Ons nieuwe speelgoed moet codes krijgen en gereed gemaakt worden voor de uitleen. Ook dat is leuk werk, niet moeilijk maar zeer arbeidsintensief. (bedenk bijvoorbeeld dat er op elk puzzelstukje een codenummer geschreven moet worden). Ook nieuw speelgoed moet ingevoerd worden in de computer.


We hebben echt enorm veel speelgoed in de kasten staan en ons ledenbestand groeit enorm, er wordt heel veel geleend. Controleren kost veel tijd, maar is ook erg gezellig. Dus ben jij een pietje precies en vind je het leuk om met collega vrijwilligers samen te werken aan een actieve en levendige Speelotheek dan ben je meer dan welkom.


Onze diensten draaien we altijd met minimaal 2 mensen.

Momenteel (vanwege Corona) werkt de Speelotheek op bestelling, dan kunnen leden speelgoed afhalen en inleveren. Zo kunnen we gelukkig nog steeds (veilig) open. De controle van het speelgoed kunnen we inplannen op tijden dat de Speelotheek dicht is voor leden. Dus het is vooral gezellig en samen bezig zijn met collega's. Kom jij helpen?


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Speelotheek Hoograven
Dé bieb voor speelgoed
De Speelotheek is een bibliotheek waar je, in plaats van boeken, speelgoed leent. Kom ontdekken want er is veel speelgoed in onze schatkamer. De ideale manier om nieuw speelgoed uit te proberen. Een abonnement biedt veel voordelen: het is duurzaam, minimalistisch én goed voor je portemonnee.

Er is verschillend speelgoed voor kinderen vanaf 2 maanden tot ± 12 jaar. Op de website kun je zien welk speelgoed we hebben in de online catalogus. De Speelotheek Hoograven is er voor alle kids, papa's, mama's, opa's, oma's, oppassers en enthousiaste mensen in Utrecht en omgeving.
·
#29590
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speelotheek-Hoograven/activiteiten/Speelgoed-controleur/29590 om je aan te melden