Skip Navigation
Over ons

Dé bieb voor speelgoed
De Speelotheek is een bibliotheek waar je, in plaats van boeken, speelgoed leent. Kom ontdekken want er is veel speelgoed in onze schatkamer. De ideale manier om nieuw speelgoed...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

Enthousiaste vrijwilliger speelgoeduitleen

Vacature · 2–6 uur/week
Verlengde Hoogravenseweg 37, 3525 BB Utrecht, Nederland
#25128
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speelotheek-Hoograven/activiteiten/Enthousiaste-vrijwilliger-speelgoeduitleen/25128 om je aan te melden
SamenvattingHelp met het uitlenen en innemen van speelgoed. Leer het speelgoed kennen, leer onze leden kennen, leer ons toffe team kennen en doe mee!
Uitgebreide omschrijving

De Speelotheek Hoograven zit midden in een vernieuwing! We verhuizen in de zomervakantie naar een toffe nieuwe locatie, we gaan vaker open en onze collectie is nu ook digitaal actief. Met meer vrijwilligers kunnen meer doen, blijven vernieuwen en verder groeien. Zo bouwen we samen aan een actieve en levendige Speelotheek voor kindjes, voor elkaar én voor onze wijk. En kan er ook in Coronatijd veilig speelgoed geleend worden. In een tijd van veel thuis zijn extra belangrijk.


Wat ga je doen?

Je helpt in eerste instantie met het uitlenen en innemen van speelgoed en bent gastvrouw/gastheer voor onze leden. Maar misschien ben jij een kei in rooster maken, catalogus bijwerken, het coderen van speelgoed, uitzoeken en controleren van LEGO, fundraising, activiteiten, organiseren of iets anders? We horen het graag en zetten graag in op jouw wensen en ambities.


Diensten draai je altijd samen met minimaal één ander teamlid. Eigen kids of kleinkinderen meenemen mag (speelgoed genoeg :)) en vrijwilligers zijn gratis lid. Daarbij organiseren we leuke teamactiviteiten. 


Iedereen bij de Speelotheek doet dit vrijwillig, het kost je minimaal 4 uurtjes per maand (dat zijn 2 diensten per maand) maar iedere week een dienst draaien heeft de voorkeur. Ben je enthousiast en wil je helpen of heb je een warm hart voor de Speelotheek? We horen er graag alles over. 


Je eigen kids of kleinkinderen meenemen mag (er is speelgoed genoeg om mee te spelen) en natuurlijk ben je als vrijwilliger gratis lid van de Speelotheek. Daarbij organiseren we minimaal één keer per jaar een gezellige high tea met ons toffe team. Ook zijn er regelmatig werkochtenden/avonden om nieuw speelgoed te coderen, uit te zoeken en/of schoon te maken.


Een dienst draai je altijd met met minimaal 2 vrijwilligers en natuurlijk begeleiden we je graag om je helemaal vertrouwd en wegwijs te maken. 


Onze diensttijden zijn: maandag van 15.00 - 17.00 uur. woensdag van 09.30 uur - 11.30 uur en zaterdag van 09.30 uur - 11.30 uur.


In schoolvakanties zijn we (jammergenoeg) gesloten. We zouden natuurlijk heel graag open willen gaan. Wat kan als we genoeg vrijwilligers hebben :)


Stuur een e-mail via onderstaande roze knop als je interesse en tijd hebt om ons toffe team te versterken. We leren je graag kennen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Speelotheek Hoograven > Enthousiaste vrijwilliger speelgoeduitleen
Over Speelotheek Hoograven
Dé bieb voor speelgoed
De Speelotheek is een bibliotheek waar je, in plaats van boeken, speelgoed leent. Kom ontdekken want er is veel speelgoed in onze schatkamer. De ideale manier om nieuw speelgoed uit te proberen. Een abonnement biedt veel voordelen: het is duurzaam, minimalistisch én goed voor je portemonnee.

Er is verschillend speelgoed voor kinderen vanaf 2 maanden tot ± 12 jaar. Op de website kun je zien welk speelgoed we hebben in de online catalogus. De Speelotheek Hoograven is er voor alle kids, papa's, mama's, opa's, oma's, oppassers en enthousiaste mensen in Utrecht en omgeving.
·
#25128
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speelotheek-Hoograven/activiteiten/Enthousiaste-vrijwilliger-speelgoeduitleen/25128 om je aan te melden