Skip Navigation
Over ons

Tuf-Tuf is een bijzondere speelotheek. Voor een klein prijsje (slechts 22 euro per jaar) is er aangepast speelgoed te leen voor chronisch zieke kinderen, voor kinderen met een...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Bijzondere speelotheek zoekt hulp!

Vacature · 1–2 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25078
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speel-o-theek-Tuf-Tuf/activiteiten/Bijzondere-speelotheek-zoekt-hulp/25078 om je aan te melden
SamenvattingGezocht: vriendelijke en behulpzame vrijwilligers die eens per maand speelgoed willen uitlenen aan kinderen met een beperking in onze speelotheek.
Uitgebreide omschrijving

Gezocht: vrijwilligers die houden van speelgoed. Speel-o-theek Tuf-Tuf in Utrecht zoekt behulpzame en vriendelijke mensen:

  • op woensdagochtend en zaterdagochtend,
  • eens per maand een paar uurtjes tijd hebben,
  • en zich langere tijd aan de speelotheek willen binden.

Tuf-Tuf is een bijzondere speel-o-theek. Hier kunnen kinderen met een ontwikkelingsachterstand of met lichamelijke of verstandelijke beperking, en broers en zussen, aangepast speelgoed lenen.

Als vrijwilliger ontvang je leners, help je hen met het kiezen van geschikt speelgoed en registreer je wat geleend wordt. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur dan een bericht via onderstaande roze knop. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Speel-o-theek Tuf-Tuf
Tuf-Tuf is een bijzondere speelotheek. Voor een klein prijsje (slechts 22 euro per jaar) is er aangepast speelgoed te leen voor chronisch zieke kinderen, voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, en voor kinderen met een lichamelijke of een verstandelijke beperking en hun broers en zussen.

Ieder kind moet kunnen spelen, ook kinderen met een beperking. Voor deze kinderen en hun ouders is het soms lastig om geschikt speelgoed te vinden. Aangepast speelgoed is bovendien duur. Bij Tuf-Tuf is er allerlei bijzonder speelgoed dat de zintuigen extra prikkelt, ontwikkelingsmateriaal, muziekinstrumenten en fysiotherapeutische hulpmiddelen.

Tuf-Tuf is gevestigd aan de Koningsweg 2 in Utrecht Oost. De speel-o-theek is 2x per week open, op woensdagochtend (van 9.30 tot 11.00) en zaterdagochtend (van 10.00 tot 12.00).
Deze vacature is verlopen
#25078
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speel-o-theek-Tuf-Tuf/activiteiten/Bijzondere-speelotheek-zoekt-hulp/25078 om je aan te melden