Skip Navigation
Over ons

SPRING presenteert nieuwe ontwikkelingen in de internationale hedendaagse podiumkunsten met een focus op de cross-over tussen dans, theater en performance en op kunst in de openbare ruimte...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

SPRING Festival zoekt vrijwilligers!

Vacature · 10–18 uur/week
Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25251
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SPRING-Performing-Arts-Festival/activiteiten/SPRING-Festival-zoekt-vrijwilligers/25251 om je aan te melden
SamenvattingSPRING zoekt enthousiaste vrijwilligers in diverse teams! Het festival vindt plaats van 18 t/m 27 mei in de Utrechtse theaters en openbare ruimte.
Uitgebreide omschrijving

SPRING zoekt vrijwilligers!

Van donderdag 18 t/m zaterdag 27 mei 2017 vindt de vijfde editie van SPRING plaats in verschillende theaters van Utrecht maar ook op onverwachte plekken in de stad. SPRING laat het publiek kennis maken met én raken door gedurfde hedendaagse theatermakers en choreografen uit heel de wereld; van Europa tot Azië en Zuid-Amerika. Elk jaar zetten ruim 80 mensen, jong en oud, zich vrijwillig in voor SPRING. Als vrijwilliger ben je onmisbaar en het visitekaartje voor SPRING. Om ook deze editie tot een succes te maken zijn we opzoek naar jou!

 

SPRING biedt…

Als vrijwilliger van SPRING bieden we je een echte festivalervaring. Samen zoeken we een functie uit die goed bij je past. Je maakt het festival op een heel andere manier mee dan als bezoeker:

-       Je bent onderdeel van de crew

-       Je bent betrokken bij de organisatie van het festival

-       Je maakt kennis met de internationale festivalwereld en ontmoet veel gelijkgestemden

Naast die festivalervaring bieden wij je ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen door trainingen en workshops aan te bieden bij bepaalde vrijwilligersfuncties. Daarnaast zijn er voor vrijwilligers leuke andere extra’s:

-       Je ontvangt het enige echte crew-shirt

-       Je hebt gratis toegang tot de Try-Outs, voorstellingen en installaties

-       Je krijgt lunch en/of diner afhankelijk van je diensttijden

-       Op de laatste zaterdag kun je gratis (+1) naar de Closing Party
 

Wat vragen we van jou?

Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid vragen we je om een aantal diensten voor SPRING te komen werken. Hoe groter jouw investering, hoe meer je ervoor terugkrijgt. De duur van de diensten is afhankelijk van je functie, maar ligt meestal tussen de 4 à 6 uur per dienst. Uiteraard vinden we het belangrijk dat jij je met veel enthousiasme inzet voor het festival.

 

Aanmelden

De SPRING crew bestaat uit een aantal verschillende teams, waarin je kunt kiezen uit diverse functies. Zo duik je diep in het programma van SPRING als guide, informeer je bezoeker bij de kassa of ondersteun je het productieteam als flexmedewerker. Heb je je favoriete functie gevonden? Meld je dan aan via onderstaande roze knop. Zodra SPRING je aanmelding heeft ontvangen nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies. Uiteraard is dit ook een goed moment om je vragen te stellen.  

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over SPRING Performing Arts Festival
SPRING presenteert nieuwe ontwikkelingen in de internationale hedendaagse podiumkunsten met een focus op de cross-over tussen dans, theater en performance en op kunst in de openbare ruimte. Dat doet SPRING door jaarlijks twee festivals in Utrecht te organiseren voor een divers en nieuwsgierig publiek; het tiendaagse SPRING Performing Arts Festival in mei en het driedaagse SPRING in Autumn in het najaar.

Deze herfst staat er een grotere editie van SPRING in Autumn op het programma. Naast het originele weekend in Stadsschouwburg Utrecht presenteren we tussen 28 oktober en 15 november ook voorstellingen in Theater Kikker, TivoliVredenburg, Het Huis Utrecht en De LiK...
Deze vacature is verlopen
#25251
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/SPRING-Performing-Arts-Festival/activiteiten/SPRING-Festival-zoekt-vrijwilligers/25251 om je aan te melden