Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Vrijwilliger administratieve ondersteuning Opleidingen

Vacature · 2–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#25658
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Vrijwilliger-administratieve-ondersteuning-Opleidingen/25658 om je aan te melden
SamenvattingAdministratief talent gezocht!
Uitgebreide omschrijving

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat.
We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Het verlenen van eerste hulp op locatie is een belangrijke en kenmerkende taak van het Rode Kruis. Als Rode Kruis Utrecht verzorgen wij de eerste hulp inzet bij diverse grote en minder grote evenementen in Utrecht en omgeving.  Onze vrijwilligers moeten hiervoor goed opgeleid worden. Voor afdeling Utrecht zoeken we per direct een:

Vrijwilliger administratieve ondersteuning Opleidingen

   Wat ga je doen ;

Als vrijwilliger ondersteun je de coördinator Opleidingen Evenementenhulp. Je houdt de cursistenadministratie bij en verwerkt de gegevens. In overleg help bij de organisatie van de cursussen, het regelen van docenten, cursusmateriaal en leslokalen. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de coördinator Evenementenhulp en het team Evenementenhulp.

Wij zoeken iemand die ;

  • Enthousiast is en accuraat kan werken;
  • Goede computervaardigheden en contactuele eigenschappen heeft;
  • Affiniteit heeft met ons werkterrein Evenementenhulp;
  • Bij voorkeur enige ervaring heeft op het gebied van Eerste Hulponderwijs.

De werkzaamheden vragen per week gemiddeld 2-4 uur van je tijd, grotendeels zelf in te vullen en dus heel flexibel. Je kunt werken in het Rode Kruisgebouw en vanuit huis.

Wij bieden;
Een leuke verantwoordelijke functie op vrijwillige basis. Samenwerking in een enthousiast team van vrijwillige coördinatoren bij de Evenementenhulp. De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze organisatie en om gebruik te maken van ons opleidingsaanbod. Een verzekering en onkostenvergoeding op basis van reëel gemaakte onkosten.

Interesse of vragen
Heb je interesse? Solliciteer via onderstaande knop!

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op onze website.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Vrijwilliger administratieve ondersteuning Opleidingen
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#25658
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Vrijwilliger-administratieve-ondersteuning-Opleidingen/25658 om je aan te melden