Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Touringcarchauffeurs

Vacature · 2–10 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#23685
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Touringcarchauffeurs/23685 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Het Rode Kruis Utrecht Midden beschikt over aangepaste busjes (en een grote touringcar voor groepsvervoer) voor rolstoelers of mensen die slecht ter been zijn. Voor activiteiten die het Rode Kruis organiseert voor 'deelnemers', kan men worden gehaald en teruggebracht van huis tot huis. Naast de inzet voor onze eigen activiteiten worden de voertuigen veelvuldig ingezet voor externe organisaties en particuliere klanten.

Wij zijn op zoek naar meerdere chauffeurs die het leuk vinden om onze deelnemers te vervoeren en te begeleiden in de bus.  Zo nodig zal je ook de wagens ombouwen en schoonmaken.

Ben jij een chauffeur met een geldig rijbewijs D, een chauffeurspas  en een actuele gezondheidsverklaring, die volgens de wet personenvervoer is verplicht.? Dan zoeken wij jou!!! Je plant zelf in overleg de ritten in, de bussen rijden met name doordeweeks overdag. Te combineren met opleiding EHBO.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23685
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Touringcarchauffeurs/23685 om je aan te melden