Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Spelbegeleiders Hero of Humanity voor MBO scholen gezocht!

Vacature · 2–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#24882
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Spelbegeleiders-Hero-of-Humanity-voor-MBO-scholen-gezocht/24882 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Het Rode Kruis is per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met jongeren de 'Hero of Humanity' game gaan spelen op MBO scholen.

Sinds 2015 is de Hero of Humanity game beschikbaar voor scholen. Het doel van dit educatieve programma is om jongeren op een interactieve manier na te laten denken over hun eigen hulpbereidheid: ‘Help jij mensen in nood?’ Als spelbegeleider speel je dit online beschikbare interactieve spel in de klas en moedigt jongeren aan om met elkaar in gesprek te gaan. Dit doe je aan de hand van verschillende dilemma’s en filmportretten uit de game. Daarnaast laat je de studenten nadenken over hun eigen gedrag, hulpbereidheid en hoe zij altijd iets kunnen doen in geval van nood.

We zoeken iemand die:

  • Graag voor de klas staat.
  • Het leuk vindt om een discussie te prikkelen en in goede banen te leiden.
  • Het vergroten van respect en hulpbereidheid belangrijk vindt.
  • Graag met jongeren werkt.
  • En enthousiast is over de Hero of Humanity game.

We bieden je:

  • De kans om onderdeel uit te maken van een enthousiast team van Hero of Humanity spelbegeleiders.
  • De mogelijkheid om presentatie- en didactische vaardigheden op te doen.
  • Een didactische training.
  • Een mooie aanvulling op je CV.
  • Een reis- en onkostenvergoeding.

Kom jij het team van Hero of Humanity spelbegeleiders versterken? Stuur dan een reactie met korte motivatie naar:Hanneke Verweij via onderstaande roze knop. 

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op de website.

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Spelbegeleiders Hero of Humanity voor MBO scholen gezocht!
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#24882
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Spelbegeleiders-Hero-of-Humanity-voor-MBO-scholen-gezocht/24882 om je aan te melden