Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Ooit voor een klas willen staan?

Vacature · 2–4 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25007
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Ooit-voor-een-klas-willen-staan/25007 om je aan te melden
SamenvattingJe gaat als docent jeugd EHBO promotielessen geven aan kinderen van groep 7 en 8. Je hebt affiniteit met EHBO en kinderen.
Uitgebreide omschrijving

Ooit voor een klas willen staan?

Het Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen er ook voor dat de mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat.

Jeugd EHBO is al jaren een succesvol onderdeel van Rode Kruis Utrecht. De vraag van scholen naar de cursussen jeugd EHBO is groot, groter dan het aanbod van lesgevers.
Daarom zoeken wij voor de afdeling Utrecht een

Instructeur Jeugd EHBO (op vrijwillige basis)

Wat ga je doen?

Als docent jeugd EHBO geef je les aan kinderen van groep 7 en 8 van de basis school. Promotielessen van twee uur, een cursus van 4 lessen of een cursus van 10 lessen. De lessen richten zich op handelen bij kleine letsels, op het thema helpen algemeen, en ook op bewustwording  van noodsituaties.

 Wij zoeken iemand die

  • Affiniteit heeft met kinderen en met EHBO;
  • In lesperioden twee uur per week beschikbaar voor overeengekomen tijd;
  • In het bezit van een EHBO diploma of bereid deze bij het Rode Kruis te behalen;
  • Creatief is en kan motiveren;
  • Deel uit wilt maken van een team en mee werkt en denkt in promotie op scholen.

Wij bieden
Begeleiding door de coördinator Jeugd EHBO. Werken in teamverband. Ervaring opdoen in het werken met kinderen. Ervaring opdoen met EHBO en didactiek. De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen. Een verzekering en onkostenvergoeding op basis van gemaakte onkosten.

Interesse of vragen?
Heb je interesse? Reageer dan via onderstaande knop en vul je motivatie in. Voor vragen kan je terecht bij Hanneke Verweij.

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis kijk op onze website.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#25007
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Ooit-voor-een-klas-willen-staan/25007 om je aan te melden