Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Hoofd Coördinator van de Boe(k)tiek

Vacature · 8–10 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24998
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Hoofd-Coordinator-van-de-Boektiek/24998 om je aan te melden
SamenvattingAansturing van het team vrijwilligers van de Boe(k)tiek op een vriendelijke en ordelijke manier.
Uitgebreide omschrijving

Het Nederlandse Rode Kruis is er voor mensen in nood. Zowel om de hoek als ver weg. We helpen vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. We zorgen ervoor dat mensen zichzelf kunnen helpen en leren hen hoe ze anderen kunnen helpen, zodat in tijden van nood niemand alleen staat.
We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

De Boe(k)tiek is een tweedehands winkel en onderdeel van de fondsenwervende activiteiten van Rode Kruis Utrecht.  De Boe(k)tiek is iedere woensdag- en zaterdagochtend open van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Hoofd Coördinator van de Boe(k)tiek (vrijwillig)

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team van vrijwilligers van de Boe(k)tiek. Je houdt op een vriendelijke maar alerte manier in de gaten of alles in de winkel ordelijk verloopt en draagt daarmee actief bij aan een respectvolle sfeer. Je voert maandelijks overleg met de coördinatoren en je rapporteert aan de Projectmanager Boe(k)tiek.

Wij zoeken een energiek persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat en die:

  • Het leuk vindt om leiding te geven aan een team van vrijwilligers;
  • Helder communiceert en goed kan samenwerken met verschillende mensen en kan schakelen op diverse niveaus;
  • Besluitvaardig is en proactief te werk gaat;
  • Representatief, betrouwbaar en geduldig is.

Het is belangrijk dat je op zaterdagochtenden beschikbaar bent en bij voorkeur ook op de maandag, woensdag en vrijdag van 10 tot 12 uur.  

Wij bieden:
Werken in een enthousiast team met vrijwilligers en coördinatoren. Een leuke verantwoordelijke functie op vrijwillige basis. De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze organisatie en om gebruik te maken van ons opleidingsaanbod. Verzekering en onkostenvergoeding.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een motivatiemail met CV naar het team Vrijwilligersmanagement via onderstaande roze knop. Heb je eerst nog vragen, stel ze dan gerust via deze weg.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Hoofd Coördinator van de Boe(k)tiek
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#24998
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Hoofd-Coordinator-van-de-Boektiek/24998 om je aan te melden