Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Help jij het Rode Kruis Utrecht aan het grote geld?

Vacature · 4–8 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23998
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Help-jij-het-Rode-Kruis-Utrecht-aan-het-grote-geld/23998 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Het Rode Kruis Utrecht wil haar activiteiten op het gebied van fondsenwerving een nieuwe impuls geven. Door haar activiteiten meer en beter onder de aandacht brengen bij het Utrechtse publiek en bedrijfsleven wordt de zichtbaarheid en bekendheid van het Rode Kruis Utrecht vergroot waardoor de inkomsten kunnen groeien.

Wat houdt de functie in; Je werkt in een enthousiast team mee aan de organisatie van fondsenwervende activiteiten, samen met een aantal collega’s onder eindverantwoordelijkheid van de Specialist Fondsenwerving & Communicatie.

Je organiseert en regelt een fondsenwervend evenement, samen met een of meer collega vrijwilligers. Voorbeelden van nieuw op te zetten evenementen zijn onder andere het Rode Kruis Utrecht Dictee, de Rode Kruis Week en een evenement in het Wilhelminapark. Je houdt overzicht, maakt en bewaakt de planning en het budget.

Ben jij die teamspeler die we zoeken en bezit je de volgende vaardigen?

- coördinerende vaardigheden hebben, overzicht kunnen houden en de planning kunnen bewaken;
- ervaring hebben met het organiseren van evenementen en het maken van draaiboeken;
- initiatiefrijk zijn en een handen uit de mouwen mentaliteit hebben;
- kunnen omgaan met een project met oplopende druk;
- sociaal vaardig zijn en gemakkelijk de telefoon pakken/op mensen afstappen om iets geregeld te krijgen;
- goed samen kunnen werken met anderen;
- administratieve ervaring en ruime vaardigheden met Microsoft Office hebben;
- zich willen committeren en beschikbaar zijn voor de duur van het project;
- het Rode Kruis een warm hart toedragen en zich willen inzetten voor kwetsbaren in Utrecht.

Ben je enthousiast voor deze vrijwilligersvacature? Reageer dan.  Na de feestdagen, in de tweede week van januari, nemen wij dan contact met je op. Je kunt na de feestdagen ook eventueel contact opnemen met Sandra Dhondt, specialist Fondsenwerving & Communicatie. Vanaf 5 januari is zij weer bereikbaar voor vragen en geeft graag meer informatie over de activiteiten en taken van de vrijwilligers fondsenwerving.
 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > Help jij het Rode Kruis Utrecht aan het grote geld?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23998
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/Help-jij-het-Rode-Kruis-Utrecht-aan-het-grote-geld/23998 om je aan te melden