Skip Navigation

NME Mundial

Non-profit

Over ons

In Nederland richt NME Mundial zich op het creëren van draagvlak voor haar activiteiten via voorlichting, het werken met stagiaires/vrijwilligers en contacten tussen scholen in Nederland en Bolivia...

Milieu & DuurzaamheidDierenwelzijn
Deel

Vrijwilligers symposium

Vacature · 7 uur/week
Akkrumerraklaan 170, 3544 TV Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#24841
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/NME-Mundial/activiteiten/Vrijwilligers-symposium/24841 om je aan te melden
SamenvattingVerzorgen geluid en techniek/ koffie en thee
Uitgebreide omschrijving

In 2018 bestaat onze stichting NME Mundial 10 jaar. Om dit tweede lustrum te vieren, organiseren we op zaterdag 16 maart 2019 een Symposium. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen met geluid en techniek en het verzorgen van koffie en thee voor de gasten. Het programma begint om 13:00 en zal eindigen om 18:00.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over NME Mundial
In Nederland richt NME Mundial zich op het creëren van draagvlak voor haar activiteiten via voorlichting, het werken met stagiaires/vrijwilligers en contacten tussen scholen in Nederland en Bolivia. Zo willen we mensen in Nederland de Boliviaanse realiteit laten zien en daarnaast voedselzekerheid en andere belangrijke wereldwijde milieuthema’s benadrukken. Er wordt ingezet op een samenwerking tussen Bolivia en Nederland vanuit een win-win gedachte, waarbij alle partijen zich kunnen verrijken en verdiepen.
Deze vacature is verlopen
#24841
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/NME-Mundial/activiteiten/Vrijwilligers-symposium/24841 om je aan te melden