Skip Navigation
Over ons

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun...

Cultuur & KunstSport & RecreatieKinderen & Jeugd
Deel

vrijwillige medewerker kantine

Vacature · 4–6 uur/week
3544 DA, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#25472
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/vrijwillige-medewerker-kantine/25472 om je aan te melden
SamenvattingZorg jij met ons samen voor een goede sfeer op school? Help jij graag in de kantine en houd je van netjes werken? Reageer dan op deze vacature!
Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om met jongeren om te gaan? En om zelfstandig te werken maar ook onderdeel te zijn van een team van vrijwilligers en betaalde medewerkers? Heb je tijd op vrijdag? Steek jij je handen uit de mauw en vindt je het leuk om bijvoorbeeld de broodjes te smeren? Dan is dit de vacature waar je naar zocht.

Wat heeft het LRC de vrijwilliger te bieden?

We hebben een leuk team met gezellige collega’s, die je betrekken bij het werk- en teamoverleg.Je vrijwilligerswerk wordt zeer gewaardeerd, je betekent echt iets voor de leerlingen en je collega’s en er wordt op je gerekend. Een fijne werkomgeving met een doel, structuur en regelmaat.
Een leuke en interessante taak. Er is zoveel te doen op het LRC dat er meestal wel vrijwilligerswerk te vinden is op het juiste niveau.
Ontwikkelingsmogelijkheden: Je wordt uitgedaagd iets te doen wat je misschien daarvoor nog niet deed. Je wordt geïnformeerd, krijgt ondersteuning en coaching gericht op de taak en de werkplek.
Werkervaring opdoen. Je bent op zoek naar betaald werk maar vindt niets. Met vrijwilligerswerk vergroot je je kansen op betaalde arbeid.

Wat vragen wij van de vrijwilliger?

Algemene kwaliteiten zoals: beleefd zijn, met jeugd om kunnen gaan, initiatief tonen, goede communicatieve vaardigheden.

Bewijs van goed gedrag.

Betrokkenheid bij LRC en in het bijzonder tot het vrijwilligerswerk en bereidheid om het vrijwilligerswerk uit te voeren.

Bereidheid tot samenwerken en na de inwerkperiode in staat zijn zelfstandig te kunnen handelen.

Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligersvacature belt u dan om een afspraak te maken. Liefst op maandag of donderdagmorgen met: Sylvia Jans, bereikbaar via onderstaande roze knop.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.
Deze vacature is verlopen
#25472
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/vrijwillige-medewerker-kantine/25472 om je aan te melden