Skip Navigation
Over ons

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun...

Cultuur & KunstSport & RecreatieKinderen & Jeugd
Deel

Pauze surveillance op middelbare school

Vacature · 4–20 uur/week
3541 Flower Valley Road, Wilcox, Pennsylvania 15870, United States
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#24623
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Pauze-surveillance-op-middelbare-school/24623 om je aan te melden
SamenvattingZorg jij met ons samen voor een goed sfeer op school? Durf jij jongeren aan te spreken op hun gedrag? Reageer dan op deze vacature!
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die – tegen een vrijwilligersvergoeding – (minstens) één keer per week willen surveilleren tijdens de pauzes. Liefst op vrijdag Je werkt samen in een team van concierge van de nieuwe dependance. Het gaat om drie pauzes tussen 8.30 uur en 13.30 uur. De surveillant houdt een oogje in het zeil, ziet erop toe dat pauzes naar behoren verlopen. En spreekt, indien nodig, leerlingen aan op hun gedrag. In overleg kan besproken worden welke taken gedaan kunnen worden tussen de pauzes door (zie daarvoor evt. ook onze andere vacatures).

Leidsche Rijn College

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1000 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.

Vind je het leuk om met kinderen/jongeren om te gaan? En om zelfstandig te werken maar ook onderdeel te zijn van een team van vrijwilligers? Reageer dan op deze vacature. Je kunt contact opnemen met Sylvia Jans,via onderstaande knop. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Wilcox > Wilcox Activiteiten > Leidsche Rijn College > Pauze surveillance op middelbare school
Over Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.
Deze vacature is verlopen
#24623
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Pauze-surveillance-op-middelbare-school/24623 om je aan te melden