Skip Navigation
Over ons

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun...

Cultuur & KunstSport & RecreatieEducatie
Deel

Huiswerkklas begeleider(ster)

Vacature · 5 uur/week
Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#24851
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Huiswerkklas-begeleiderster/24851 om je aan te melden
SamenvattingJe vind het leuk om met jongeren om te gaan en bent goed in communiceren. Jij kan op woensdag ll. een rustige plek bieden om hun huiswerk te maken.
Uitgebreide omschrijving

Er zijn leerlingen die thuis geen of weinig gelegenheid hebben om huiswerk te maken. Ook hebben leerlingen tussen uren die ze hier nuttig kunnen besteden aan hun huiswerk.

De huiswerkruimte is de ruimte waar je de leerlingen een rustige plek bied om hun huiswerk te maken. (ze mogen met elkaar alleen overleggen op fluistertoon) en het is ook een plek waar leerlingen zich melden om absentie in te halen.

Doelgroep:Leerlingen van de bovenbouw (vanaf klas 4)

Wat heeft LRC jou als vrijwilliger te bieden?

We hebben een leuk team met gezellige collega's. Je vrijwilligerswerk wordt zeer gewaardeerd. Je betekent echt iets voor de leerlingen en je collega's en er wordt op je gerekend. Een fijne werkomgeving met doel, structuur en regelmaat. Je wordt ingewerkt, krijgt ondersteuing en coaching gericht op de taak en de werkplek.Je doet werkervaring op waardoor je de kansen op betaalde arbeid vergroot.

Wat vragen wij van de vrijwilliger?

Van jou wordt verwacht dat je het leuk vindt om met jongeren om te gaan. Na de inwerkperiode werk je graag zelfstandig en je hebt het vermogen om de leerlingen op een juiste toon aan te spreken zodat er een goede sfeer in de stilte werkruimte heerst.

Bewijs van goed gedrag (VOG wordt door ons aangevraagd)

Betrokkenheid bij LRC en in het bijzonder tot het vrijwilligerswerk en bereidheid om het vrijwillligerswerk uit te voeren.

Heb jij belangstelling voor deze vacature bel dan om een afspraak te maken. Liefst op maandag- of donderdagmorgen met Sylvia Jans

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.
Deze vacature is verlopen
#24851
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Huiswerkklas-begeleiderster/24851 om je aan te melden