Skip Navigation
Over ons

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun...

Cultuur & KunstSport & RecreatieEducatie
Deel

Expositie coördinator op middelbare school

Vacature · 4–8 uur/week
Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#24472
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Expositie-coordinator-op-middelbare-school/24472 om je aan te melden
SamenvattingHeb jij het vermogen om de werkstukken van leerlingen een mooie plek te geven zodat ze goed tot hun recht komen en kun jij het proces coördineren?
Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een coördinator die zich bezighoudt met het vormgeven van exposities. Deze exposities worden gemaakt met de werkstukken van leerlingen die zij maken bij de creatieve vakken. Bij voorkeur 2 dagdelen in de week (dagen en uren kunnen in overleg).

Leidsche Rijn College

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1000 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.

Functiebeschrijving

Op creatief gebied gebeurt er veel binnen de school. Er zijn projectweken en themadagen waarmee leerlingen bij de vakken beeldende vorming aan de slag gaan. Dit levert mooie werkstukken op. We geven deze werkstukken graag een prominente plek op school. Leuk voor de leerlingen die het hebben gemaakt, maar ook sfeer verhogend binnen onze school. Er worden wisselende exposities gemaakt op de gangen; aan de muren en in de vitrines. Om dit te kunnen blijven doen en wellicht nog mooier te maken, zoeken we een coördinator die deze wisselende exposities wil vormgeven en realiseren. Dit houdt in:

- het vormgeven van exposities en het realiseren daarvan;

- overleg met docenten welke werkstukken worden geëxposeerd;

- het aansturen van vrijwilligers die helpen;

- het houden van nauw contact met conciërges op de school;

- het aanschaffen (of maken) van ondersteunende expositiematerialen (denk aan dragers, sokkels, papieren achtergronden, verwijsbordjes e.d.).

Je  wordt binnen deze functie ondersteund en begeleid door de vrijwilligerscoördinator.

Heb je affiniteit met kunst & cultuur? Vind je het leuk om met kinderen/jongeren om te gaan? En om onderdeel te zijn van een team van vrijwilligers? Reageer dan op deze vacature. Je kunt contact opnemen met Sylvia Jans, via onderstaande knop.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Leidsche Rijn College > Expositie coördinator op middelbare school
Over Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.
Deze vacature is verlopen
#24472
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Expositie-coordinator-op-middelbare-school/24472 om je aan te melden